bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T462 C13T462011 magenta / roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T462 C13T462011 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met toonaangevende printshops voor verrassend goedkope cartridges. Deze Epson T462 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Epson. Een groeiend aantal winkels als o.a. Paradigit of Inktwereld.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€55,50
Huismerk verkoopprijs€27,75
LeverancierEpson
ModelEpson T462
SeriecodeC13T462011
Officiële kleurmagenta
Hoeveelheid (ml)110 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0010343819382

Goedkoopste Epson T462 C13T462011 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T462011 cartridge is 110 milliliter. De effectiviteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl of Staples zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via webwinkels als coolblue.nl of Staples.
 • Originele C13T462011 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €55,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Century Gothic & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar toonaangevende inktaanbieders waar je goedkope C13T462011 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T462 C13T462011 magenta / roze / rood vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €61,05. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €55,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze koop je al vanaf €27,75. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Epson T462 originele inkt€55,50
Epson T462 multipack (merkcartridge)€111,00
Epson T462 huismerk inkt * €27,75
Epson T462 huismerk duopack * €55,50
Tabel met prijzen voor de C13T462011 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Meteen Epson T462 C13T462011 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en hanteren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Media Markt, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Fonq, Amazon, Coolblue, Wehkamp, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t462-c13t462011-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C13T462011 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T462 originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van Epson en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Epson leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €55,50).

Epson T462 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het C13T462011 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T462 C13T462011 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van Epson verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder bieden we een overzicht met gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je de beschermingstape verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Stop meteen met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante afdrukproblemen bij de Epson T462 C13T462011 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T462 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T462 C13T462011 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €45,87 excl. btw (wat neerkomt op €55,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack kiest liggen de kosten op zo’n €111,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code C13T462011 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €27,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het plakkertje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en neem de printkop onder handen.

Is het Epson T462 huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk C13T462011 alternatief nemen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De winkelprijs is gunstiger en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal simpel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Epson T462 C13T462011 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens spuit je de roze en rode inkt in het reservoir. Later kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als laatste controleer je of de gekloonde Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie