bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T5446 C13T544600 licht magenta / licht roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T5446 C13T544600 inktcartridge? Op deze pagina bieden wij de populairste verkooppunten voor spotgoedkope cartridges. Artikel Epson T5446 met de kleur licht magenta (licht roze / rood) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Epson. Veel verkooppunten als bijv. Handyman.nl of Go4inkt leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€102,50
Huismerk tarief€51,25
MerkEpson
TypeEpson T5446
ProductnummerC13T544600
Kleurlicht magenta
Inhoud (ml)220 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN0010343840324

Goedkoopste Epson T5446 C13T544600 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T544600 cartridge is 220 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Bol.com & Staples zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij leveranciers als Go4inkt of Handyman.nl.
 • Originele C13T544600 inktcartridges koop je online vanaf €102,50.
 • Epson imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander eco-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar bekende printwinkels waar je goedkoop en eenvoudig C13T544600 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T5446 C13T544600 licht magenta / licht roze / rood vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €112,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €102,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €51,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T5446 originele inkt€102,50
Epson T5446 multipack (merkcartridge)€205,00
Epson T5446 huismerk inkt * €51,25
Epson T5446 huismerk duopack * €102,50
Overzicht met prijzen van de C13T544600 cartridge (licht roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Meteen Epson T5446 C13T544600 inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: ga naar een internet printshop. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en leveren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Handyman, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Ebay, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-t5446-c13t544600-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C13T544600 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Epson T5446 originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke storing en meldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Epson bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €102,50).

Epson T5446 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het C13T544600 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T5446 C13T544600 licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de licht magenta inkt van Epson geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder bekijk je de meest gangbare cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De cartridges zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Zet de printer uit, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene afdrukproblemen aangaande Epson T5446 C13T544600 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Epson T5446 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T5446 C13T544600 met kleurcode licht magenta (licht roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €84,71 excl. btw (€102,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €205,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer C13T544600 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €51,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge weigert. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je de beschermingstape hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Epson T5446 huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C13T544600 alternatief kopen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Epson T5446 C13T544600 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Epson inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je het product opnieuw vastklikken. Achteraf test je uit of de nagevulde Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie