bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T5456 C13T545600 licht magenta / licht roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Epson T5456 C13T545600 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de betrouwbaarste shops voor extra goedkope cartridges. Het product Epson T5456 met kleur licht magenta (licht roze / rood) biedt uitkomst voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Epson. Verschillende winkels zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl en Inktweb.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€42,50
Huismerk prijzen€21,25
LeverancierEpson
ProductEpson T5456
ProductcodeC13T545600
Officiële kleurlicht magenta
Volume (ml)110 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer0010343840416

Goedkoopste Epson T5456 C13T545600 inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de C13T545600 cartridge is 110 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl en Inktdiscount.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel voeren ze ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij verkopers als 112supplies en Office Centre.
 • Originele C13T545600 inktcartridges haal je in huis vanaf €42,50.
 • Epson imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander conceptmodus) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via ons platform check je betrouwbare aanbieders waar je zonder gedoe C13T545600 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T5456 C13T545600 licht magenta / licht roze / rood vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €46,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €42,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €21,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T5456 originele inkt€42,50
Epson T5456 multipack (merkcartridge)€85,00
Epson T5456 huismerk inkt * €21,25
Epson T5456 huismerk duopack * €42,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T545600 cartridge (licht roze / rood) in februari 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Gelijk Epson T5456 C13T545600 inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Bruna, Action, Hema, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Fonq, Amazon, Ebay, Blokker, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
epson-t5456-c13t545600-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C13T545600 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T5456 originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van vervelende storing en meldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €42,50).

Epson T5456 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het C13T545600 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T5456 C13T545600 licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de licht magenta inkt van Epson geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht zie je bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerken. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Loop nog eens na of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Loop de geplaatste cartridges even na en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Zet de printer uit, verwijder de verschillende cartridge en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende cartridge problemen met betrekking tot Epson T5456 C13T545600 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de Epson T5456 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T5456 C13T545600 met kleurcode licht magenta (licht roze / rood) cartridge is ongeveer €35,12 excl. btw (dat is €42,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €85,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code C13T545600 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €21,25) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is het Epson T5456 huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk C13T545600 alternatief kopen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is lager en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je doorgaans gemakkelijk oplossen.

Hoe kan ik snel de Epson T5456 C13T545600 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste mag je alles in elkaar klikken. Aansluitend bekijk je of de budget Epson inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie