bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T5492 C13T549200 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T5492 C13T549200 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte inktwebshops voor extra voordelige cartridges. De Epson T5492 met de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan “echte” cartridges van Epson. Een groeiend aantal verkopers als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl of Sneltoner.nl bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€207,50
Huismerk vanafprijs€103,75
LeverancierEpson
ModelEpson T5492
ProductcodeC13T549200
Kleur omschrijvingcyaan
Inhoud (ml)500 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer0010343843554

Goedkoopste Epson T5492 C13T549200 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T549200 cartridge is 500 milliliter. De effectiviteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt en inktknaller.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via leveranciers zoals Inktshop.nl en Totaalinkt.shop .
 • Originele C13T549200 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €207,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snel-modus) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via deze site vind je de directe links naar geschikte winkels waar je zonder gedoe C13T549200 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T5492 C13T549200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €228,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €207,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €103,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T5492 originele inkt€207,50
Epson T5492 multipack (merkcartridge)€415,00
Epson T5492 huismerk inkt * €103,75
Epson T5492 huismerk duopack * €207,50
Overzicht met prijzen van de C13T549200 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson inkopen?

Gemakkelijk Epson T5492 C13T549200 inkt bestellen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij winkeliers. Ons advies: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en faciliteren tevens een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Handyman, Hema, Expert, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Bol.com, Fonq, Blokker, Amazon, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
epson-t5492-c13t549200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T549200 inkt van Epson kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Epson T5492 originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Epson hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €207,50).

Epson T5492 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het C13T549200 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T5492 C13T549200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze cyaan inkt van Epson geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel check je de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Check of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een cartridges check uit en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende inktproblemen aangaande Epson T5492 C13T549200 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T5492 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T5492 C13T549200 met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €171,49 excl. de btw (dat maakt €207,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €415,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer C13T549200 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €103,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het kapje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Epson T5492 huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C13T549200 alternatief bestellen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De winkelprijs is voordeliger en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen of foutmeldingen. Deze kan je normaliter zelf oplossen.

Kan ik de Epson T5492 C13T549200 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor dit karwei werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je alles opnieuw vastklikken. Achteraf achterhaal je of de nagevulde Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie