bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6026 C13T602600 vivid licht magenta / levendig roze cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T6026 C13T602600 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de populairste verkopers voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Epson T6026 met de kleur vivid licht magenta (levendig roze) is relevant voor mooie levendige kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van Epson. Een groeiend aantal printshops zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl en Inkclub verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€69,50
Huismerk vanafprijs€34,75
LeverancierEpson
ProductEpson T6026
ArtikelcodeC13T602600
Kleurcodevivid licht magenta
Volume (ml)110 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0010343864405

Goedkoopste Epson T6026 C13T602600 inkt kopen december 2022

De hoeveelheid (ml) van de C13T602600 cartridge is 110 milliliter. De printomvang is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com en printerinktshop.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven advies / service. Gewoonlijk bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij verkopers als Inktweb.nl en Paradigit.
 • Originele C13T602600 inktcartridges koop je vanaf €69,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander snel-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je de directe links naar gespecialiseerde webshops waar je goedkoop en eenvoudig C13T602600 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T6026 C13T602600 vivid licht magenta / levendig roze vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit model roze inktcartridge kost in de winkel al snel €76,45. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €69,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €34,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T6026 originele inkt€69,50
Epson T6026 multipack (merkcartridge)€139,00
Epson T6026 huismerk inkt * €34,75
Epson T6026 huismerk duopack * €69,50
Prijstabel voor de C13T602600 cartridge (levendig roze) in december 2022. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson kopen?

Meteen Epson T6026 C13T602600 inkt bestellen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: koop altijd bij een internet printshop. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en voeren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Action, Bruna, Handyman, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Coolblue, Blokker, Fonq, Amazon, Ebay, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t6026-c13t602600-vivid-licht-magenta-levendig-roze-inktcartridge

Originele roze C13T602600 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Epson T6026 originele roze inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt lastige foutmeldingen of storingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Epson voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €69,50).

Epson T6026 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het C13T602600 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T6026 C13T602600 vivid licht magenta / levendig roze huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) vivid licht magenta inkt van Epson vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht staan de meest gangbare inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende cartridge en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende inktproblemen in relatie tot Epson T6026 C13T602600 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Epson T6026 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T6026 C13T602600 met de kleur vivid licht magenta (levendig roze) cartridge is gewoonlijk €57,44 excl. btw (wat neerkomt op €69,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €139,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code C13T602600 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €34,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is een Epson T6026 huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C13T602600 alternatief gebruiken is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. Het tarief is aantrekkelijker en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Kan ik vanuit huis de Epson T6026 C13T602600 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de roze inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun je alles weer met elkaar verbinden. Als laatste test je of de budget Epson inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie