bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6036 C13T603600 vivid licht magenta / levendig roze cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T6036 C13T603600 inktcartridge? Op deze website vergelijk je de beste inktshops voor extra voordelige cartridges. Het patroon Epson T6036 met kleur vivid licht magenta (levendig roze) komt van pas bij foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Epson. Heel wat inktshops als bijvoorbeeld Staples of Inkt.nl hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€97,50
Huismerk prijs€48,75
FabrikantEpson
ProductEpson T6036
ProductnummerC13T603600
Kleurenvivid licht magenta
Hoeveelheid (ml)220 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0010343864498

Goedkoopste Epson T6036 C13T603600 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T603600 cartridge is 220 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Easy-ink & inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis voeren ze ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via winkels als Inktwereld.nl & Staples.
 • Originele C13T603600 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €97,50.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld eco-modus) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de meest populaire shops waar je goedkoop en eenvoudig C13T603600 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T6036 C13T603600 vivid licht magenta / levendig roze vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort roze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €107,25. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €97,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €48,75. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T6036 originele inkt€97,50
Epson T6036 multipack (merkcartridge)€195,00
Epson T6036 huismerk inkt * €48,75
Epson T6036 huismerk duopack * €97,50
Geschatte prijzen van de C13T603600 cartridge (levendig roze) in juni 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson kopen?

Vandaag nog Epson T6036 C13T603600 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij boekhandels. Belangrijk: koop altijd bij een online inktshop. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Handyman, Bruna, Action, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Blokker, Amazon, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktspecialisten als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t6036-c13t603600-vivid-licht-magenta-levendig-roze-inktcartridge

Originele roze C13T603600 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T6036 originele roze inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €97,50).

Epson T6036 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het C13T603600 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Epson T6036 C13T603600 vivid licht magenta / levendig roze huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten dan originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de vivid licht magenta inkt van Epson geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht check je algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Breek de printopdracht af, haal alle cartridge uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende printproblemen met de Epson T6036 C13T603600 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een Epson T6036 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T6036 C13T603600 met kleuromschrijving vivid licht magenta (levendig roze) cartridge is ongeveer €80,58 excl. de btw (dat is €97,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je uiteindelijk zo’n €195,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T603600 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €48,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Epson T6036 huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C13T603600 alternatief selecteren is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De verkoopprijs is lager en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je vaak zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Epson T6036 C13T603600 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. In dat geval werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Hierna spuit je de roze inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je het product in elkaar klikken. Ter controle test je uit of de gekloonde Epson inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie