bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6133 C13T613300 magenta / roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T6133 C13T613300 inktcartridge? Op deze website vergelijk je toonaangevende printwinkels voor goedkope cartridges. Het product Epson T6133 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) komt van pas bij prachtige kleurrijke printjes. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Epson. Velerlei printwinkels zoals printerinktshop.nl & inktcartridge store leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€74,50
Huismerk verkoopprijs€37,25
FabrikantEpson
ArtikelEpson T6133
SeriecodeC13T613300
Officiële kleurmagenta
Volume (ml)110 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0010343865952

Goedkoopste Epson T6133 C13T613300 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T613300 cartridge is 110 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je bestelt het dan financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies en Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via webshops als Sneltoner.nl en Handyman.nl.
 • Originele C13T613300 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €74,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. lage kwaliteit) of overweeg een lettertype als Century Gothic & Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar toonaangevende verkopers waar je zonder gedoe C13T613300 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T6133 C13T613300 magenta / roze / rood vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €81,95. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €74,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €37,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Epson T6133 originele inkt€74,50
Epson T6133 multipack (merkcartridge)€149,00
Epson T6133 huismerk inkt * €37,25
Epson T6133 huismerk duopack * €74,50
Tabel met prijzen voor de C13T613300 cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson kopen?

Gelijk Epson T6133 C13T613300 inkt kopen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Ons advies: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze winkels bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Coolblue, Amazon, Fonq, Bol.com, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktwebwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t6133-c13t613300-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C13T613300 inkt van Epson kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T6133 originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €74,50).

Epson T6133 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het C13T613300 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T6133 C13T613300 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van Epson verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel check je de meest gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het plakkertje hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Stop het printen meteen, klik de cartridge uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare inktproblemen met de Epson T6133 C13T613300 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Epson T6133 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T6133 C13T613300 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is om en nabij de €61,57 excl. de btw (dus €74,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €149,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T613300 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €37,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het dopje / plastic verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Epson T6133 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C13T613300 alternatief gebruiken is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met merkinkt. Het tarief is voordeliger en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelf herstellen.

Tegen lage kosten de Epson T6133 C13T613300 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens spuit je de roze en rode inkt in het reservoir. Verder kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als afronding test je of de nagevulde Epson inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie