bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T636A C13T636A00 oranje / orange cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T636A C13T636A00 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je de populairste leveranciers voor extra goedkope cartridges. Het product Epson T636A bedoeld voor de kleur oranje (orange) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Epson. Verschillende leveranciers als bijvoorbeeld Handyman.nl en 123inkt bieden ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€272,50
Huismerk prijs€136,25
LeverancierEpson
ArtikelEpson T636A
ArtikelcodeC13T636A00
Kleur omschrijvingoranje
Inhoud (ml)700 milliliter
Printomvangonbekend
EAN0010343870796

Goedkoopste Epson T636A C13T636A00 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T636A00 cartridge is 700 milliliter. De printomvang is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. printershop & Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via aanbieders als replacedirect of Printabout.nl.
 • Originele C13T636A00 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €272,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de beste webwinkels waar je goedkope C13T636A00 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T636A C13T636A00 oranje / orange vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model oranje inktcartridge kent een vanafprijs van €299,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €272,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €136,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T636A originele inkt€272,50
Epson T636A multipack (merkcartridge)€545,00
Epson T636A huismerk inkt * €136,25
Epson T636A huismerk duopack * €272,50
Prijstabel voor de C13T636A00 cartridge (orange) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson verkrijgen?

Gemakkelijk Epson T636A C13T636A00 inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en hanteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Jumbo, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Ebay, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Blokker, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktshops als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
epson-t636a-c13t636a00-oranje-orange-inktcartridge

Originele oranje C13T636A00 inkt van Epson bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Epson T636A originele oranje inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €272,50).

Epson T636A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het C13T636A00 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T636A C13T636A00 oranje / orange huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze oranje inkt van Epson verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met gangbare afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het lipje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop het printen meteen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Relevante problemen bij de Epson T636A C13T636A00 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de Epson T636A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T636A C13T636A00 met kleurcode oranje (orange) cartridge is doorgaans +/- €225,21 excl. btw (dat maakt €272,50 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €545,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T636A00 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €136,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Epson T636A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C13T636A00 alternatief bestellen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is aantrekkelijker en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk snel herstellen.

Hoe werkt de Epson T636A C13T636A00 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. In dat geval kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de oranje inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je het product opnieuw vastklikken. Als afronding controleer je of de vernieuwde Epson inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie