bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T7552 C13T755240 cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Epson T7552 C13T755240 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je erkende shops voor betaalbare cartridges. Artikel Epson T7552 met kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Epson. Meerdere shops als o.a. Office Centre en coolblue.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€61,50
Huismerk tarief€30,75
LeverancierEpson
ProductEpson T7552
ArtikelcodeC13T755240
Kleur omschrijvingcyaan
Inhoud (ml)39 milliliter
Effectiviteit4.000 prints
EAN-code8715946540191

Goedkoopste Epson T7552 C13T755240 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T755240 cartridge is 39 milliliter. De printcapaciteit is 4.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store of Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Vaak verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij verkooppunten zoals 112supplies of Paradigit.
 • Originele C13T755240 inktcartridges kosten je ongeveer €61,50.
 • Epson imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a printen in concept) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar gespecialiseerde webshops waar je goedkoop en eenvoudig C13T755240 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T7552 C13T755240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €67,65. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €61,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €30,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T7552 originele inkt€61,50
Epson T7552 multipack (merkcartridge)€123,00
Epson T7552 huismerk inkt * €30,75
Epson T7552 huismerk duopack * €61,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T755240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson kopen?

Meteen Epson T7552 C13T755240 inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorwinkels. Ons advies: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en leveren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Coolblue, Amazon, Blokker, Fonq, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t7552-c13t755240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T755240 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T7552 originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van Epson en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €61,50).

Epson T7552 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het C13T755240 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T7552 C13T755240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Epson vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder zie je alledaagse printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Controleer of je de beschermingstape hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Loop de geplaatste cartridges even na en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende printproblemen aangaande Epson T7552 C13T755240 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Epson T7552 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T7552 C13T755240 met kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €50,83 excl. btw (dat betekent €61,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €123,00. Met een huismerk cartridge met de code C13T755240 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €30,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een Epson T7552 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T755240 alternatief kiezen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De aanschafprijs is gunstiger en deze cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Deze kan je veelal snel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Epson T7552 C13T755240 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je het product in elkaar klikken. Achteraf test je uit of de vernieuwde Epson inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie