bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 855CXI

Online inkt voor de HP DeskJet 855CXI bestellen en laten bezorgen aan huis? Door middel van onze inktvergelijker ontdek je de bekendste leveranciers en acties voor cartridges en toners die passen in jouw printer. Middels onze tools tref je snel goedkope kleureninkt (geel, cyaan, magenta) en natuurlijk zwarte inkt die geldig zijn voor de deskjet 855cxi in januari 2023. Daarnaast ontdek je op inktaanbieding.nl tips om te besparen op de printkosten, details betreffende namaak inkt en problemen / printerstoringen.

 • Inktcartridges zijn te bestellen v.a €15,50.
 • Afdrukken gebeurt op basis van de CMYK kleuren bij de deskjet 855cxi: Blauw (Cyaan), Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Zwart.
 • Er worden diverse soorten aangeboden: huismerkproducten of originele inkt van HP.
 • Kloon inkt is stukken goedkoper en is volledig gevuld. Je bespaart al gauw 50%.
 • Een prima item is de HP 45 XL zwart.
 • Tip van de specialist: met een voordeelverpakking kan je nog meer besparen.

Onderwerpen: Bekijk de goedkoopste inkt voor HP DeskJet 855CXI | 6 tips om te besparen op de printkosten | Wat is de juiste inkt voor de deskjet 855cxi? | Stappenplan inkt vervangen | Uitleg over huismerk inkt | Veelgestelde vragen van onze bezoekers

MerknaamHP
Seriedeskjet
Model855cxi
Type printerInkjet
Geschikte cartridgeHP 45 XL zwart
Gemiddelde prijs €€

Goedkoopste HP DeskJet 855CXI printerinkt bestellen (januari 2023)

Printen is niet goedkoop. Een A4-tje met tekst kost je circa €0,05 – €0,06 en een full-color rond de €0,10 – €0,12 voor een print. Door middel van de goedkoopste HP DeskJet 855CXI cartridges bespaar je jaarlijks een hoop geld. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken om nieuwe inkt te kopen is bijna altijd aan de prijs. Het is vaak extra voordelig wanneer je online inkt bestelt. Dit blijkt keer op keer uit de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit is met name zo voor HP originele merkcartridges en merktoners. In het bijgesloten overzicht vergelijk je de grote shops waar je gerust binnen enkele minuten inkt kunt bestellen. Per website tonen we of ze budget inkt of ook originele a-merk producten in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Besparen op de kosten van een deskjet 855cxi? In het lijstje hierna communiceren we praktische tips zodat jouw printkosten nog verder dalen.

 • Ga voor namaak inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde en zo bespaar jij tot maar liefst 55%.
 • Kies indien mogelijk voor zwart-wit printen. Het gebruik van kleureninkt is duurder.
 • Bekijk de verschillende printinstellingen eens. Kies bijvoorbeeld voor de optie eco-modus. Dit zorgt voor een wat lichtere print, echter kun je rekenen op een besparing van 10%.
 • Selecteer een zuinig lettertype als Courier of Garamond.
 • Kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen. Het papier dat je bespaart is aanzienlijk.
 • Haal de printer van het net als deze een tijdje stil staat. Anders zal de printer onnodig vaak reinigen.

Welke inkt moet ik hebben voor de deskjet 855cxi?

Geeft de printer een berichtje dat dat het inktpatroon leeg is? Advies: Deze berichten kun je vaak nog wel even negeren. Wij adviseren om niet meteen te vervangen. Zorg altijd voor een kleine voorraad voor thuis en vervang de inkt pas wanneer de kwaliteit van een printje onvoldoende is.

De all-in-one HP DeskJet 855CXI is een zogenoemde inkjetprinter. Hij print op basis van cartridges. Bekijk altijd welke kleur (geel, magenta, cyaan of zwart) vervangen dient te worden. Hierna is het belangrijk dat je weet welk type je nodig hebt. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. De snelste weg is te zoeken op cartridgenummer / fabriekscode. Dat staat vermeld op alle inktpatronen.
 2. Zoek op het printermodel. Bijvoorbeeld 855cxi uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Bekijk de doos/handleiding; daar vind je ook welke patronen je kunt gebruiken.

Bij veel webshops zoals Sneltoner.nl en Vikingdirect.nl vind je ook huismerk-varianten. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en hebben meer ML inkt inhoud. Een uitgebreidere uitleg check je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 855CXI CyaanBlauwBlauwe inkt voor o.a. Azuurblauw en RAL 5026.
HP DeskJet 855CXI MagentaRozeRoze inkt voor onder andere Aardbeirood of RAL 3018.
HP DeskJet 855CXI YellowGeelGele inkt voor kleuren als Zwavelgeel of RAL 1032.
HP DeskJet 855CXI Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van tekst.
Tabel met verschillende inktcartridges voor de deskjet 855cxi.

Erkende cartridges passend in de deskjet 855cxi.
We hebben diverse geselecteerd die in jouw printer passen.

 1. HP 15 (C6615DE) + 17 (C6625AE) XL Voordeelbundel
 2. HP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL
 3. HP 17 (C6625AE) inktcartridge Kleur XL


Voordelige HP DeskJet 855CXI cartridge vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Begin dan met het stappenplan om de cartridge te wisselen. Hierna lees je adviezen waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges deskjet 855cxi vervangen

 1. Welke kleuren moet ik vervangen?

  De software op de PC indiceert met info over de CMYK-patronen inhoud.

 2. Oude cartridge uit het aparaat halen

  Zet de printerklep open en klik de lege patronen eruit. Zet het niet bij het afval. Je kunt ze afgeven bij een computerwinkel of inleverpunt.

 3. Verwijder verpakkingsmateriaal

  Haal de nieuwe cartridge voorzichtig uit de verpakking. Verwijder het beschermmateriaal zoals je kunt zien in de instructies.

 4. Nieuwe inktcartridge installeren

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit de klep weer af.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Indien je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt verdwijnt de foutcode. Optioneel kan je een testprintje maken.

printerinkt-HP DeskJet 855CXI

Beste HP DeskJet 855CXI huismerk printerinkt kopen

Zit er niet meer genoeg inkt in jouw deskjet 855cxi? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Je kunt kiezen uit: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan een besparing opleveren van wel 60%, kan in verhouding meer printjes maken en komt vaak net zo goed uit de test als originele inkt.

Wanneer spreken we van huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn officiele merkartikelen die een tweede leven krijgen en opnieuw worden gevuld. Dit navullen gebeurt vaak door derde partijen en de prijs is erg concurrerend. Deze B-merk inkt is volledig vol gevuld, wat bij de originele niet altijd aan de orde is. Dankzij deze producten ga je dus veel goedkoper printen. De kwaliteit van een printje lijkt 99% op prints met officiële inkt. 

Oplossingen op problemen met het installeren van een huismerk cartridge
Zo nu en dan krijg je een foutmelding als je wilt afdrukken met imitatie inkt. Deze situatie komt voor omdat HP eigenlijk wil dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Zo’n foutcode kan je doorgaans wegdrukken. Lukt printen dan alsnog niet? Je checkt in de bijgaande opsomming nog een aantal tips.

 1. Kijk allereerst of je de geschikte navulbare cartridge hebt liggen. Schrijf het modelnummer op en check of deze hetzelfde is als het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Reset de printer naar de fabrieksinstellingen. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
 3. Controleer of de inktcartridge goed is vastgeklikt.
 4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je misschien eerst een afdruk maken met originele inkt. Hierna kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Loop nog eens na of je het plakkertje hebt weggedaan.
 6. Maak de contactpunten schoon met een zachte droge doek.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
 8. Mogelijk is de printkop verstopt. Start het reinigingsprogramma.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Zwart printen lukt niet i.v.m. lege kleureninkt, hoe is dat op te lossen?
Verschillende printers printen geen zwart-wit als 1 andere kleur (cyaan, magenta, geel) op is. Dat is erg vervelend. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Begin met het instellen van de printer op printen in zwart-wit. Lukt dit niet? Plak wat schilderstape over over de sensor van de lege HP DeskJet 855CXI cartridge.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de deskjet 855cxi?
Een groot deel van de apparaten draaien automatisch een reinigingsprogramma om uitdroging te voorkomen. Door dit systeem blijft de printer mooie afdrukken maken. Regelmatig de HP cartridges er even in en uit halen is ook een goed idee. Je printer indiceert wanneer het gereinigd moet worden. Ook wanneer de printer inactief is kan uw printer zelf onderhoud uitvoeren.

Kan ik de inkt voor de HP DeskJet 855CXI bijvullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare inktpatronen in voorraad. We bedoelen dan navulbare toners / cartridges die je eenvoudig met navulinkt bijvult. Vaak kan je het hervullen ook uitbesteden aan ondernemingen die daar de juiste materialen voor hebben. Deze bedrijven verstrekken aantrekkelijke kloon producten en verstrekken geen originele HP cartridge-inkt.

Wat zijn de actuele software en drivers voor de deskjet 855cxi?
Een printapparaat gebruiksklaar maken is sinds enkele jaren kinderspel. Gewoonlijk herkent een Mac of windows PC de printer direct na het aansluiten. Randvoorwaarde is wel het installeren van de relevante printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren op het gebruikersportaal van HP. De printer drivers die geschikt zijn voor de deskjet 855cxi staan vermeld op de website van HP. Hier download je verder handige ondersteuning zoals handleiding, garantievoorwaarden, tips voor reinigen en hulp bij netwerkproblemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de deskjet 855cxi?
Een printerstoring is frustrerend maar is soms makkelijk op te lossen. Vaak komen er een foutcodes in beeld. Deze error-codes worden uitgelegd via de portalen van de verkoper. Veel voorkomende HP DeskJet 855CXI storingen zijn; vastgelopen papier, slechte verbinding met mobiele apparaten, reiniging, geen inkt, printkop fout, wil niet scannen, langzaam, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst, afdrukken kost veel inkt.

Hoe hang ik de printer aan mijn netwerk?
De beste HP scanners en printers verschaffen Wifi en Airprint voor draadloos printen. Dit heeft als voordeel dat je vanuit je luie stoel kunt printen met elk gewenst device (laptop, PC, smart devices). De deskjet 855cxi WiFi printer is dan via internet te benaderen. Evengoed kan je eenvoudig een document of mail printen via de App op een tablet of smartphone.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
Vandaag de dag zien we opvallend veel leveranciers waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Het printermerk stuurt automatisch 4 wekelijks, om de zoveel maanden of wanneer het inktpatroon bijna leeg is een gevulde goedkope cartridge. Door hiervan gebruik te maken beschik je altijd over voldoende inkt en kun jij ervan op aan dat de printer altijd bruikbaar is. Er bestaan meerdere cartridge abonnementen. Van een lage prijs (100 prints per maand) tot grote abonnementen (500 prints per maand).

Plaats een reactie