bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 920CVR

Probleemloos inkt voor de HP DeskJet 920CVR bestellen en laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker ontdek je de bekendste webshops en aantrekkelijke acties voor printerinkt voor alle printers. Online vind je vandaag nog goedkope kleureninkt (magenta, cyaan, geel) en key (zwarte) inkt die compatibel zijn met de deskjet 920cvr in januari 2023. Verder bekijk je hieronder handige printer tips, info m.b.t. namaak inkt en printfouten en errorcodes.

 • Inktcartridges bestel je al vanaf €18,50.
 • Keuze uit diverse kleuren voor de deskjet 920cvr: Zwart, Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Roze (Magenta).
 • Je kunt kiezen uit een huismerk of originele inkt van HP.
 • Namaak inkt is voordeliger en wordt volledig gevuld. Dit levert een besparing op van wel 65%.
 • Een uitstekend inktproduct is de HP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL.
 • Tip van de expert: neem een voordeelverpakking voor extra voordeel.

Inhoud: Bekijk de goedkoopste inkt voor HP DeskJet 920CVR | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt kan in een deskjet 920cvr? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt kopen | Veelgestelde vragen

MerkHP
Seriedeskjet
Model920cvr
Type printerInkjet
Vaak gekozen cartridgeHP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL
Gemiddelde prijs

Goedkoopste HP DeskJet 920CVR printerinkt kopen (januari 2023)

Printen kan veel geld kosten. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost je ongeveer enkele centen en in kleur al gauw €0,08 – €0,11 per afdruk. Door te printen met de goedkoopste HP DeskJet 920CVR cartridges is het eenvoudig om geld te besparen. De lokale computerwinkel bezoeken voor nieuwe inkt is vaak nogal duur. Je kunt veel geld besparen als je online de inktprijzen vergelijkt. Dit blijkt keer op keer uit de prijspeiling die de Consumentenbond elk jaar uitvoert. Dit zien we het sterkst bij HP originele merkcartridges en merktoners. In onderstaand overzicht tref je populaire shops waar je zonder problemen direct de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per website tonen we of ze alternatieve inkt en/of de officiële producten in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Printen voor een gunstig tarief met de deskjet 920cvr? Hierna kan je aan de slag met de beste tips & tricks zodat jouw printkosten nog verder dalen.

 • Kies voor klooninkt. De afdrukkwaliteit is erg goed en zo bespaar jij tot maar liefst 50%.
 • Print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
 • Maak gebruik van de juiste printinstellingen. Zo kan je vaak kiezen voor de optie milieuvriendelijk. Je levert dan iets in op kwaliteit, alleen het printje heeft 10 – 15% minder inkt nodig.
 • Kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Garamond.
 • Stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen. Hierdoor heb je veel minder papier nodig.
 • Haal de printer van het stroomnet als er niet geprint wordt. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt past in de deskjet 920cvr?

De seintje dat dat het inktniveau laag is? Let op: Inktniveau waarschuwingen zijn een schatting. Wacht dus altijd even af met vervangen. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en vervang de inkt pas als de kwaliteit duidelijk minder wordt.

De all-in-one HP DeskJet 920CVR is een zogenoemde inkjetprinter. Deze gebruikt cartridges. Kijk allereerst welke kleur vervangen moet worden. Vervolgens zoek je uit welke inkt geschikt is. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. Je kunt het handigste zoeken op cartridgenummer of de fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Google op het specifieke printernummer. Zoals 920cvr uit de serie deskjet van HP.
 3. Check de handleiding; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij verschillende online leveranciers als inktcartridge store en Printabout.nl kan je ook huismerk-inkt vinden. Dit is scherper geprijsd en bevatten een grotere inhoud inkt. Een uitgebreidere uitleg vind je hier.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 920CVR CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Staalblauw en RAL 5024.
HP DeskJet 920CVR MagentaRozeRoze inkt voor onder andere Oriëntrood of RAL 4004.
HP DeskJet 920CVR YellowGeelGele inkt voor met name Citroengeel en RAL 1001.
HP DeskJet 920CVR Key / BlackZwartZwarte inkt voor het afdrukken van eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met kleuren inktcartridges voor de deskjet 920cvr.

Geschikte cartridges passend in de deskjet 920cvr.
Wij hebben de volgende achterhaald die geschikt zijn voor deze printer.

 1. HP 45 XL zwart
 2. HP 23 XL Kleur


Voordelige HP DeskJet 920CVR cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan is het tijd om de cartridge te wisselen. Verderop vind je adviezen waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg cartridges deskjet 920cvr vervangen

 1. Welk patroon is er leeg?

  De software op de PC vertelt je welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

 2. Lege cartridge uit het aparaat halen

  Open de klep van de printer en haal de oude patronen uit het device. Deze gooi je niet in de grijze container maar lever ze in bij een printerzaak.

 3. Verpakkingsmateriaal verwijderen

  Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Verwijder het plasticje zoals aangegeven in de handleiding.

 4. Nieuwe cartridge in de printer plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit de printer.

 5. Nieuwe inkt herkennen

  De printer zal vervolgens starten met analyseren van de geplaatste inkt. Op het moment dat je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt wordt het correcte inktniveau getoond. Eventueel kan je een testafdruk maken.

printerinkt-HP DeskJet 920CVR

Beste HP DeskJet 920CVR huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw deskjet 920cvr? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Er kan worden gekozen voor: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan een besparing opleveren van wel 60%, heeft meer inhoud en zorgt doorgaans voor net zulke mooie printjes als inkt van het merk zelf.

Wanneer spreken we van huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn in principe gerecyclede originele patronen die opnieuw zijn gevuld en getest. Dit wordt gedaan door derde partijen en de prijs is erg concurrerend. Een huismerk product is standaard voor meer dan 95% vol, wat bij de grote merken niet altijd aan de orde is. Het is dus een slimme manier om te besparen. De afdruk is vergelijkbaar met originele inkt. 

Problemen bij het installeren van een huismerk cartridge
Zo nu en dan laat de printer een foutmelding zien bij het installeren van imitatie inkt. Dit probleem ontstaat doordat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges toepast. Zo’n melding kan je negeren en wegklikken. Blijft de printer foutcodes geven? Je treft hieronder nog een aantal tips.

 1. Bekijk of je de goede imitatie cartridge hebt aangeschaft. Zoek uit welk modelnummer erop staat en kijk of deze overeenkomt met het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Trek de stekker uit de printer. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
 3. Check of de inktcartridge goed is geplaatst.
 4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je misschien eerst een afdruk maken met originele inkt. Pas daarna kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Achterhaal of je het stukje tape hebt weggedaan.
 6. Gebruik een zachte doek om de contactpunten schoon te maken.
 7. Gebruik altijd de nieuwste software en drivers. Deze vind je op de website van HP.
 8. Onderhoud de printkop.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, hoe los ik dat op?
Diverse printers weigeren zwart-wit te printen in de situatie waar 1 andere kleur (cyaan, geel, magenta) op is. Dat geeft grote irritatie. Je kunt er gelukkig wel iets aan doen. Start met het kiezen voor puur zwart-wit printing. Heeft je printer die keuze niet? Plak een stuk donker plakband over het venster van de lege HP DeskJet 920CVR cartridge.

Hoe kan ik inkt reinigen met de deskjet 920cvr?
Een groot deel van de printproducten hebben een intern reinigingsprogramma voor de printkop. Dankzij automatische printkopreiniging komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Regelmatig de HP cartridges schoonmaken draagt ook bij aan een langere levensduur. Je printer toont je als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook wanneer de printer inactief is worden er printeronderhoud programma’s uitgevoerd.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet 920CVR hervullen?
In de winkel zijn navulbare artikelen in de handel. We bedoelen dan zogenaamde hervulbare patronen waarbij het navullen gewoon thuis kan gebeuren met navulinkt. In de regel kan je dit ook laten uitvoeren door organisatie die hier faciliteiten voor hebben. Deze shops werken met budget imitatie artikelen of kostbare originele HP cartridge-inkt.

Wat is de meest actuele software en drivers voor de deskjet 920cvr?
Jouw all-in-one printer aansluiten en installeren doet iedereen eenvoudig zelf. Over het algemeen detecteert een Mac of windows PC de nieuwe printer direct. Randvoorwaarde is wel het installeren van de relevante printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren via de support-pagina van HP. De betrouwbare printer drivers die werken met de deskjet 920cvr kan je altijd vinden op de website van HP. Op de service- en updates pagina check je ook aanvullendedetails als handleidingen, info over het reinigingsprogramma en meer informatie rondom veel voorkomende problemen.

Wat zijn veel voorkomende storingen en error codes bij de deskjet 920cvr?
Een printerstoring is frustrerend en kan zorgen voor de nodige stress. De printer laat foutcodes zien. Deze error-codes zijn op te zoeken via de informatiefolders van de ontwikkelaar. Irritante HP DeskJet 920CVR storingen zijn; geen inkt, printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen wifi, vastgelopen papier, cartridgeprobleem, langzaam, afdrukken kost veel inkt, slecht leesbare tekst, wil niet scannen.

Hoe hang ik de printer aan mijn netwerk?
De nieuwere HP printers hebben Airprint en Wifi zodat je ook draadloos kunt afdrukken. Groot pluspunt is dat ze ook werken vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De deskjet 920cvr WiFi printer biedt dus veel vrijheid via internet. Evenzeer kan je ook een afdruk maken via de App op een tablet of smartphone.

Wat zijn pluspunten van inkt abonnementen?
We onderscheiden meerdere aanbieders die speciale inkt-abonnementen aanbieden. Een winkel of fabrikant stuurt dan per 4 weken, per kwartaal of wanneer het inktpatroon bijna leeg is een volle voordelige cartridge. Door hiervan gebruik te maken zit je nooit met een leeg inktpatroon en weet je zeker dat de printer het doet. Je kunt kiezen uit een aantal cartridge abonnementen. Van voordelig (75 prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (500-750 prints per maand).

Plaats een reactie