bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 940CVR

Eenvoudig online inkt voor de HP DeskJet 940CVR bestellen en gratis laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker vind je de beste winkels en aantrekkelijke acties voor cartridges en toners die passen in jouw printer. Op deze manier ontdek je gemakkelijk goedkope kleureninkt (magenta, cyaan, geel) en uiteraard ook zwarte inkt die geldig zijn voor de deskjet 940cvr in februari 2024. Ook vind je op deze pagina tips om goedkoper te printen, specificaties m.b.t. namaak inkt & bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges bestel je al vanaf €11,75.
 • Beschikbare kleuren voor de deskjet 940cvr: Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) Geel (Yellow) en Zwart.
 • Je kunt kiezen uit een huismerk of originele inkt van HP.
 • Huismerk inkt is stukken goedkoper en is volledig gevuld. Zodoende bespaar je al snel 60%.
 • Een uitstekend inktproduct is de HP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL.
 • Tip van de specialist: de beste deal is vaak een speciale voordeelverpakking.

Snelkoppelingen: Goedkoopste inkt voor HP DeskJet 940CVR | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt moet ik hebben voor de deskjet 940cvr? | Uitleg inkt vervangen | Informatie over huismerk inkt | Veelgestelde vragen met antwoorden

MerkHP
Printerseriedeskjet
Modelnummer940cvr
Type printerInkjet
Veel gebruikte cartridgeHP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL
Vanafprijs

Goedkoopste HP DeskJet 940CVR printerinkt bestellen (februari 2024)

De maandelijke printkosten kunnen flink oplopen. Een printje in zwart wit kost al snel €0,06 en met kleur al gauw €0,15 voor een afdruk. Met het plaatsen van een bestelling voor de goedkoopste HP DeskJet 940CVR cartridges kan je al snel vele tientallen euro’s besparen. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken om daar inkt aan te schaffen is in de regel een duur grapje. Je bent veel goedkoper uit als je online de inktprijzen vergelijkt. Dit blijkt keer op keer uit de bekende prijsvergelijking van de Consumentenbond. Dit zien we vooral bij HP originele merktoners en merkcartridges. In onderstaand overzicht bekijk je toonaangevende aanbiederswaar je zonder problemen vandaag nog inkt voor jouw printer kunt vinden. Per website kan je bekijken of ze huismerk inkt of ook merkinkt hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Printen voor een lage prijs met de deskjet 940cvr? Hieronder vind je diverse tips zodat jouw printkosten nog verder dalen.

 • Neem imitatie inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt en bespaart al snel 65%.
 • Klik op “printen in zwart-wit” bij instellingen. Kleureninkt is relatief duur.
 • Printers hebben verschillende bespaaropties. Bij het printen kan je kiezen voor opties als eco-modus. De afdrukkwaliteit gaat iets achteruit, alleen het printje heeft 10 – 15% minder inkt nodig.
 • Kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Druk dubbelzijdig af. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Haal de stekker uit de printer als er niet geprint wordt. Zo voorkom je onnodig reinigen.

Welke inkt heb ik nodig voor de deskjet 940cvr?

Ontvang je een berichtje dat de inktvoorraad op is? Goed om te weten: Inkt indicatoren blijken vaak niet te kloppen. Vervang niet direct de toner/cartridge bij een melding. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en vervang de inkt pas als de kwaliteit duidelijk minder wordt.

De all-in-one HP DeskJet 940CVR is een inkjetprinter. Hij print op basis van cartridges. Kijk allereerst welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Daarna vergelijk je welke inkt geschikt is. Dit kun je eenvoudig achterhalen.

 1. Zoek naar het cartridgenummer / fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. In dit geval de 940cvr uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Neem een handleiding door; daar geeft fabrikant ook aan welke inkt je kunt gebruiken.

Bij de bekende online aanbieders als Inktweb.nl en Inktbaas.nl kom je vaak uit bij een goedkoper huismerk. Dit is scherper geprijsd en hebben meer ML inkt inhoud. Meer info lees je verderop.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 940CVR CyaanBlauwBlauwe inkt voor kleuren als Marineblauw of RAL 5001.
HP DeskJet 940CVR MagentaRozeRoze inkt voor onder andere Wijnrood of RAL 3027.
HP DeskJet 940CVR YellowGeelGele inkt voor kleuren als Parelwit en RAL 1037.
HP DeskJet 940CVR Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met de mogelijke inktcartridges voor de deskjet 940cvr.

Relevante cartridges voor o.a. de deskjet 940cvr.
We hebben diverse achterhaald die werken met deze printer.

 1. HP 45 XL + HP 78 XL multipack
 2. HP 45 XL zwart
 3. HP 78 XL Kleur


Voordelige HP DeskJet 940CVR cartridge vervangen

De juiste inkt gevonden? Dan is het tijd om de cartridge te vernieuwen. Onderstaand vind je een handig stappenplan waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg cartridges deskjet 940cvr vervangen

 1. Welke kleur is aan vervanging toe?

  Je computer of laptop indiceert welke van de CMYK-patronen je moet verversen.

 2. Oude cartridge verwisselen

  Open de klep van de printer en klik de lege patronen eruit. Gooi ze niet zomaar in de afvalbak maar lever ze in bij een winkel of inzamelpunt.

 3. Nieuwe inkt uit de verpakking halen

  Haal de nieuwe cartridge voorzichtig uit de verpakking. Verwijder het ontluchtingslabel zoals aangegeven in de instructies.

 4. Nieuwe cartridge installeren

  Plaats het inktpatroon in de houder. Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit de printer.

 5. Nieuwe inkt herkennen

  De printer gaat nu de inkt testen. Indien alles juist geplaatst is toont de printer het juiste inktniveau. Eventueel kan je een testafdruk maken.

printerinkt-HP DeskJet 940CVR

Beste HP DeskJet 940CVR huismerk printerinkt kopen

Onvoldoende inkt in jouw deskjet 940cvr? Dan ga je nieuwe inkt bestellen. Je hebt meerdere keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt zorgt voor een besparing tot wel 60%, heeft een groter inhoud en zorgt doorgaans voor net zulke mooie printjes als inkt van het merk zelf.

Hoe goed is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn officiele merkartikelen die nagevuld en opnieuw verkocht worden. Dit wordt gedaan door gespecialiseerde organisaties en zijn tot wel 50% goedkoper. Imitatie inkt is tot het maximale niveau vol, wat bij de originele vaak niet gebeurt. De printkosten dalen dus aanzienlijk. De kwaliteit van een afdruk is uitstekend en doet amper onder voor officiële inkt. 

Oplossingen op problemen met het installeren van een huismerk cartridge
Wellicht toont de printer een foutmelding als je wilt printen met imitatie inkt. Deze situatie komt voor omdat HP het liefste ziet dat jij hun originele cartridges toepast. Een dergelijke melding kan je negeren en wegklikken. Loop je alsnog tegen problemen aan? Wij plaatsen op deze pagina nog een aantal tips.

 1. Kijk allereerst of je de geschikte navulbare cartridge hebt aangeschaft. Bekijk het modelnummer op de verpakking en kijk of deze overeenstemt met de inkt die de fabrikant voorschrijft.
 2. Reset de printer naar de fabrieksinstellingen. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Check of de inktcartridge goed is geplaatst.
 4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je soms eerst een testprintje doen met de merkinkt. Pas daarna wordt het gedoogd om voor alternatieve inkt te kiezen.
 5. Controleer nog eens of je het dopje / plastic hebt weggedaan.
 6. Maak de contactpunten van het patroon nog eens goed schoon.
 7. Update de software (firmware) van de printer. Zie ook de website van HP.
 8. Reinig de verstopte printkop.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Zwart printen lukt niet i.v.m. lege kleureninkt, wat kan ik doen?
Veel printers blokkeren de zwart-wit functie in het geval dat een kleurenpatroon ontbreekt. Dit is frustrerend. Je kunt het gelukkig wel verhelpen. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor alleen zwart. Geen succes? Plak ondoorzichtige tape over de sensor van de lege HP DeskJet 940CVR cartridge.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de deskjet 940cvr?
Veel modellen hebben de ingebouwd reinigingsprogramma voor een optimale werking van de printkop. Zo blijft de print kwaliteit goed. Zo nu en dan uw HP cartridges er even in en uit halen is slim om te doen. Je machine geeft zelf aan wanneer het tijd is voor de reiniging. Ook in de slaapstand kunnen sommige printers de onderhoudsmodus inschakelen.

Kan ik de inkt voor de HP DeskJet 940CVR opnieuw vullen?
Er bestaan unieke navulbare inktpatronen in de handel. Dit zijn navulbare toners / cartridges die – als ze leeg zijn – opnieuw gevuld kunnen worden met navulinkt. In de regel kan je dit ook laten doen bij ondernemingen die hier faciliteiten voor hebben. Deze bedrijven werken met aantrekkelijke namaak producten of dure originele HP cartridge-inkt.

Kan ik zelf de software en drivers updaten voor een deskjet 940cvr?
Een printer opstarten en installeren gaat vandaag de dag erg eenvoudig. Normaal gesproken herkent jouw Mac of windows PC de nieuwe printer direct. Het snelst gaat dit met behulp van de actuele printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden op het informatieportaal van HP. De beste printer drivers die geschikt zijn voor de deskjet 940cvr staan vermeld op de website van HP. Op de update- en service pagina download je verder handige assistentie zoals instructies, tips voor het installeren en oplossingen voor foutmeldingen.

Wat moet ik doen bij storingen en error codes voor de deskjet 940cvr?
Een printerstoring is ongewenst maar is soms makkelijk op te lossen. Door de foutcodes weet jij waar je aan toe bent. Deze error-codes zijn op te zoeken op de support-pagina en via de klantenservice. Bekende HP DeskJet 940CVR storingen zijn; printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, geen inkt, geen wifi, cartridgeprobleem, langzaam, wil niet printen, wil niet scannen, slecht leesbare tekst.

Hoe installeer ik een printer in het netwerk?
De beste HP printers en scanners zijn uitgerust met draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Groot pluspunt is dat je vanuit je luie stoel kunt printen met elk gewenst device (laptop, PC, smart devices). De deskjet 940cvr WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Op dezelfde manier kan je ook een afdruk maken via de officiële app op een iPad of telefoon.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Op dit moment zien we meerdere fabrikanten waar je een maandelijks inkt abonnement kunt nemen. Je ontvangt dan om de paar weken, 4 keer per jaar of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een nieuwe voordelige cartridge. Op basis daarvan kan je niet meer vergeten inkt te kopen en weet je zeker dat de printer het doet. Er bestaan meerdere cartridge abonnementen. Van goedkoop (tientallen prints per maand) tot duur (500-750 prints per maand).

Plaats een reactie