bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 825A CB390A zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 825A (CB390A) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste inktaanbieders voor betaalbare toners. De HP 825A (CB390A) toner zwart met kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Denk dan aan echte merkartikelen van HP. Diverse inktwebshops als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & 112supplies leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€56,50
Huismerk vanafprijs€28,25
MerkHP
ArtikelHP 825A (CB390A) toner zwart
SeriecodeCB390A
Kleurzwart
Capaciteit19.500 prints
EAN0882780510340

Goedkoopste HP 825A (CB390A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CB390A toner is 19.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt & Inktdiscount.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze bieden een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls beschikken ze over een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij webwinkels zoals bol.com & Printabout.nl.
 • Originele CB390A inkt toners koop je online vanaf €56,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld eco-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar populaire shops waar je moeiteloos CB390A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 825A (CB390A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €62,15. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €56,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €28,25. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 825A (CB390A) toner zwart originele inkt€56,50
HP 825A (CB390A) toner zwart multipack (merk toners)€113,00
HP 825A (CB390A) toner zwart huismerk inkt * €28,25
HP 825A (CB390A) toner zwart huismerk duopack * €56,50
Tabel met prijzen voor de CB390A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 825A (CB390A) inkt kopen? Deze toner of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als in de retail. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen tevens een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Bol.com, Wehkamp, Blokker, Ebay, Amazon, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-825a-cb390a-zwart-black-toner

Originele zwarte CB390A inkt van HP kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 825A (CB390A) toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door HP en bieden de beste kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen irritante foutcodes. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €56,50).

HP 825A (CB390A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het CB390A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP 825A CB390A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel staan de meest voorkomende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je het stukje tape hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte printproblemen met betrekking tot HP 825A (CB390A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de HP 825A (CB390A) toner zwart toner?
De prijs van een HP 825A (CB390A) met kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €46,69 excl. de btw (dat is €56,50 inclusief btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €113,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code CB390A ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €28,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een HP 825A (CB390A) toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk CB390A alternatief aanschaffen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De verkoopprijs is lager en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelf verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 825A (CB390A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je het product opnieuw vastklikken. Nadien test je of de nagevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie