bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 14X CF214X zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 14X (CF214X) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij geschikte verkopers voor extra voordelige toners. Het patroon HP 14X (CF214X) toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zakelijke documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van HP. Meerdere printshops als o.a. Inkt-bestellen.nl en Sneltoner.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€207,50
Huismerk tarief€103,75
LeverancierHP
SoortHP 14X (CF214X) toner zwart hoge capaciteit
ProductcodeCF214X
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit17.500 prints
EAN-nummer0886111044818

Goedkoopste HP 14X (CF214X) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF214X toner is 17.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je koopt het veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt en Totaalinkt.shop zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven advies / service. In de regel hebben zij ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via shops zoals Inkclub & Handyman.nl.
 • Originele CF214X inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €207,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals snelle modus) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Garamond.
 • Via ons platform vergelijk je goede verkooppunten waar je voordelig en snel CF214X toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 14X (CF214X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €228,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €207,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €103,75. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 14X (CF214X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€207,50
HP 14X (CF214X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€415,00
HP 14X (CF214X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €103,75
HP 14X (CF214X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €207,50
Tabel met prijzen voor de CF214X tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Direkt HP 14X (CF214X) inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Hema, Action, Handyman, Jumbo, Primera, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Ebay, Fonq, Coolblue, Blokker, Wehkamp, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
hp-14x-cf214x-zwart-black-toner

Originele zwarte CF214X inkt van HP kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 14X (CF214X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van HP geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €207,50).

HP 14X (CF214X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het CF214X huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP 14X CF214X huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder zie je de meest bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt soms voor bij huismerk-toners. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste toners even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop meteen met printen, haal alle toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende inktproblemen bij de HP 14X (CF214X) inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 14X (CF214X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een HP 14X (CF214X) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €171,49 excl. de btw (dat is €207,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €415,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code CF214X betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €103,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een HP 14X (CF214X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk CF214X alternatief kopen is vaak een goed idee. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De verkoopprijs is lager en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal gemakkelijk verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 14X (CF214X) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. In dat geval werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je alles terugzetten in originele staat. Ter controle probeer je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie