bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 823A CB380A zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 823A (CB380A) inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij de meest populaire leveranciers voor extra goedkope toners. Artikel HP 823A (CB380A) toner zwart met de kleur zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van HP. Steeds meer leveranciers als Printabout.nl of 112supplies faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€204,50
Huismerk vanafprijs€102,25
LeverancierHP
SoortHP 823A (CB380A) toner zwart
ArtikelcodeCB380A
Officiële kleurzwart
Capaciteit16.500 prints
EAN0882780510333

Goedkoopste HP 823A (CB380A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CB380A toner is 16.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je koopt het veel gunstiger dan in de winkel. 123inkt en inktknaller.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. In de basis leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via shops zoals 112supplies en Handyman.nl.
 • Originele CB380A inkt toners koop je online vanaf €204,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Courier en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar goede printwinkels waar je probleemloos en snel CB380A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 823A (CB380A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €224,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €204,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €102,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 823A (CB380A) toner zwart originele inkt€204,50
HP 823A (CB380A) toner zwart multipack (merk toners)€409,00
HP 823A (CB380A) toner zwart huismerk inkt * €102,25
HP 823A (CB380A) toner zwart huismerk duopack * €204,50
Overzicht met prijzen van de CB380A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Gemakkelijk HP 823A (CB380A) inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel online als bij computerzaken. Kooptip: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en voeren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Fonq, Amazon, Ebay, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktaanbieders als Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-823a-cb380a-zwart-black-toner

Originele zwarte CB380A inkt van HP bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 823A (CB380A) toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door HP en bieden de beste kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €204,50).

HP 823A (CB380A) toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde fabrikanten. Het CB380A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 823A CB380A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel tref je bekende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt vaak voor bij huismerken. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Bekijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, haal de betreffende toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Veel voorkomende toner-problemen bij de HP 823A (CB380A) inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 823A (CB380A) toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de HP 823A (CB380A) met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €169,01 excl. de btw (dat is €204,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert moet je denken aan €409,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode CB380A kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €102,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 823A (CB380A) toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk CB380A alternatief proberen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is uitstekend. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans simpel verhelpen.

Kan ik de HP 823A (CB380A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen neem je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later kan je het patroon opnieuw assembleren. Achteraf bekijk je of de vernieuwde HP inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie