bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 659A W2010A zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 659A (W2010A) inkt toner? Op deze pagina bieden wij toonaangevende aanbieders voor spotgoedkope toners. Artikel HP 659A (W2010A) toner zwart met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van HP. Flink wat inktwebshops zoals bijvoorbeeld Staples & Officesavers verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€142,50
Huismerk verkoopprijs€71,25
MerkHP
TypeHP 659A (W2010A) toner zwart
ArtikelcodeW2010A
Kleur beschrijvingzwart
Printvermogen16.000 prints
EAN-nummer0192545710992

Goedkoopste HP 659A (W2010A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de W2010A toner is 16.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com & inktknaller.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze verkopen duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via shops zoals Sneltoner.nl of inktknaller.nl.
 • Originele W2010A inkt toners zijn te bestellen v.a. €142,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan snel-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via ons platform klik je direct door naar geschikte shops waar je eenvoudig W2010A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 659A (W2010A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €156,75. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €142,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €71,25. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 659A (W2010A) toner zwart originele inkt€142,50
HP 659A (W2010A) toner zwart multipack (merk toners)€285,00
HP 659A (W2010A) toner zwart huismerk inkt * €71,25
HP 659A (W2010A) toner zwart huismerk duopack * €142,50
Tabel met de geschatte prijzen van de W2010A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gemakkelijk HP 659A (W2010A) inkt bestellen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden meestal een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Action, Hema, Bruna, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Fonq, Blokker, Ebay, Amazon, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-659a-w2010a-zwart-black-toner

Originele zwarte W2010A inkt van HP bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 659A (W2010A) toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige foutcodes. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €142,50).

HP 659A (W2010A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het W2010A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 659A W2010A huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel vind je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse printproblemen met betrekking tot HP 659A (W2010A) inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 659A (W2010A) toner zwart toner?
De prijs van een HP 659A (W2010A) met kleurcode zwart (black) toner is standaard zo’n €117,77 excl. de btw (dat betekent €142,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer W2010A ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €71,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner weigert. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 659A (W2010A) toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk W2010A alternatief nemen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken eenvoudig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 659A (W2010A) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als laatste kan je het patroon opnieuw vastklikken. Tenslotte achterhaal je of de nieuwe HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie