bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 649X CE260X zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 649X (CE260X) inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je de populairste verkopers voor verrassend goedkope toners. Het artikel HP 649X (CE260X) toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor al jouw basic zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van HP. Veel verkopers als o.a. Vikingdirect.nl of bol.com hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€212,50
Huismerk tarief€106,25
MerkHP
ModelHP 649X (CE260X) toner zwart hoge capaciteit
ProductnummerCE260X
Officiële kleurzwart
Intensiteit17.000 prints
EAN0884420186823

Goedkoopste HP 649X (CE260X) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CE260X toner is 17.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl of Printabout.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via shops als inktcartridge store en Mediamarkt.nl.
 • Originele CE260X inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €212,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals draft mode) en selecteer een zuinig lettertype als Courier of Times New Roman.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar bekende inktwebshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier CE260X toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 649X (CE260X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €233,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €212,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €106,25. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 649X (CE260X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€212,50
HP 649X (CE260X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€425,00
HP 649X (CE260X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €106,25
HP 649X (CE260X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €212,50
Prijsoverzicht van de CE260X tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Snel HP 649X (CE260X) inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en bieden doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Grote platformen als Ebay, Fonq, Blokker, Bol.com, Amazon, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebwinkels als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
hp-649x-ce260x-zwart-black-toner

Originele zwarte CE260X inkt van HP kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 649X (CE260X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt hinderlijke foutcodes. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €212,50).

HP 649X (CE260X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het CE260X huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 649X CE260X huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder tref je alledaagse issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende inktproblemen met betrekking tot HP 649X (CE260X) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de HP 649X (CE260X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de HP 649X (CE260X) met kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €175,62 excl. de btw (dus €212,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest moet je denken aan €425,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode CE260X dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €106,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het beschermkapje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een HP 649X (CE260X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Een huismerk CE260X alternatief kopen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De prijs is lager en deze patronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Deze kan je doorgaans simpel herstellen.

Hoe werkt de HP 649X (CE260X) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen neem je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als check probeer je of de budget HP inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie