bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP C4149A EP 82 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP C4149A (EP-82) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste shops voor extra voordelige toners. De HP C4149A (EP-82) toner zwart met kleurcode zwart (black) is te gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Flink wat inktshops als bijv. Totaalinkt.shop en Inkt.nl faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€65,50
Huismerk tarieven€32,75
FabrikantHP
ArtikelHP C4149A (EP-82) toner zwart
ProductcodeC4149A
Kleurzwart
Capaciteit17.000 prints
EAN-nummer0088698229040

Goedkoopste HP C4149A (EP-82) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de C4149A toner is 17.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl & inktknaller.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via winkels zoals Inktweb.nl & Handyman.nl.
 • Originele C4149A inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €65,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Garamond.
 • Via deze site klik je direct door naar erkende aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig C4149A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP C4149A (EP-82) toner zwart vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €72,05. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €65,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €32,75. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP C4149A (EP-82) toner zwart originele inkt€65,50
HP C4149A (EP-82) toner zwart multipack (merk toners)€131,00
HP C4149A (EP-82) toner zwart huismerk inkt * €32,75
HP C4149A (EP-82) toner zwart huismerk duopack * €65,50
Overzicht met prijzen van de C4149A tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Vandaag nog HP C4149A (EP-82) inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij computerzaken. Advies van de specialist: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Bruna, Action, Hema, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Grote platformen als Blokker, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Amazon, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-c4149a-ep-82-zwart-black-toner

Originele zwarte C4149A inkt van HP bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP C4149A (EP-82) toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €65,50).

HP C4149A (EP-82) toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het C4149A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP C4149A EP 82 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes en printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht staan de meest voorkomende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Controleer of je het plasticje verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
Alledaagse toner-problemen bij de HP C4149A (EP-82) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een HP C4149A (EP-82) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de HP C4149A (EP-82) met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €54,13 excl. de btw (dat betekent €65,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €131,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer C4149A kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €32,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het HP C4149A (EP-82) toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk C4149A alternatief gebruiken is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De winkelprijs is voordeliger en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP C4149A (EP-82) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen neem je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kun je alles weer in elkaar klikken. Ter controle test je uit of de nieuwe HP inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie