bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 646X CE264X zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste HP 646X (CE264X) inkt toner? Op deze website vergelijk je de beste verkopers voor spotgoedkope toners. Het artikel HP 646X (CE264X) toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) is geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. Populair zijn de verschillende merkartikelen van HP. Veel webshops als bijv. Office Centre & Go4inkt bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€177,50
Huismerk tarief€88,75
LeverancierHP
ProductHP 646X (CE264X) toner zwart hoge capaciteit
ProductnummerCE264X
Kleurenzwart
Printvermogen17.000 prints
EAN-code0885631723852

Goedkoopste HP 646X (CE264X) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CE264X toner is 17.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktwereld.nl en Paradigit zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij webwinkels als Go4inkt of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CE264X inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €177,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (zoals snel-modus) & overweeg een lettertype als Century Gothic en Calibri.
 • Via ons platform vind je de directe links naar de populairste winkels waar je voordelig en snel CE264X toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 646X (CE264X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €195,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €177,50. De voordeligste optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €88,75. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 646X (CE264X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€177,50
HP 646X (CE264X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€355,00
HP 646X (CE264X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €88,75
HP 646X (CE264X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €177,50
Prijstabel voor de CE264X tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Vandaag nog HP 646X (CE264X) inkt bestellen? Deze toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij boekhandels. Ons advies: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, een grote voorraad en verkopen tevens een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Handyman, Action, Hema, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Ebay, Blokker, Amazon, Wehkamp, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-646x-ce264x-zwart-black-toner

Originele zwarte CE264X inkt van HP kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 646X (CE264X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €177,50).

HP 646X (CE264X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het CE264X huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 646X CE264X huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder tref je de meest bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het beschermkapje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende printproblemen bij de HP 646X (CE264X) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de HP 646X (CE264X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 646X (CE264X) met de kleur zwart (black) toner is ongeveer €146,69 excl. de btw (dat betekent €177,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je ongeveer €355,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer CE264X betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €88,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het kapje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 646X (CE264X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Een huismerk CE264X alternatief gebruiken is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De prijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelf verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 646X (CE264X) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Dan kun jij het artikel in elkaar klikken. Als check test je uit of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie