bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet D2451

Direct inkt voor de HP DeskJet D2451 bestellen en laten bezorgen? Met behulp van onze inktvergelijker tref je de bekendste leveranciers en aanbiedingen voor cartridges en toners voor elke printer. Middels onze tools bestel je gemakkelijk goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en uiteraard ook zwarte inkt geschikt voor de deskjet d2451 in januari 2023. Daarbij lees je hieronder tips om goedkoper te printen, specificaties omtrent klooninkt & storingen en foutcodes.

 • Inktcartridges zijn er al vanaf €13,25.
 • Keuze uit diverse kleuren voor de deskjet d2451: Zwart, Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Roze (Magenta).
 • Maak een keuze uit voordelige namaak inkt of originele inkt van HP.
 • Kloon inkt is voordeliger en er zit vaak meer inkt in. Je bespaart al snel 65%.
 • Een populair patroon is de HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel.
 • Advies: bestel direct een voordeelverpakking voor de beste deal.

Inhoud: Bekijk de goedkoopste inkt voor HP DeskJet D2451 | Goedkoper printen met deze bespaartips | Welke inkt is geschikt voor de deskjet d2451? | Uitleg + info over inkt vervangen | Huismerk inkt gebruiken | Handige FAQ met veelgestelde vragen

MerkHP
Printerseriedeskjet
Modelnummerd2451
PrintersoortInkjet
Vaak gekozen cartridgeHP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
Vanafprijs

Goedkoopste HP DeskJet D2451 printerinkt kopen (januari 2023)

Printen kan veel geld kosten. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost al snel enkele centen en in kleur al snel €0,12 per print. Door te printen met de goedkoopste HP DeskJet D2451 cartridges kan je jaarlijks veel geld besparen. Kiezen voor een lokale speciaalzaak voor nieuwe inkt is meestal nogal duur. Je bent veel goedkoper uit als je kiest voor een online speler. Dat blijkt uit de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit zien we het sterkst bij HP originele merkcartridges en merktoners. In het volgende schema vergelijk je de meest populaire webshopswaar je op een gebruiksvriendelijke manier binnen enkele minuten de juiste inkt kan bestellen. Per aanbieder tonen we of ze budget inkt of ook originele a-merk producten verkopen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Zonder veel kosten printen met een deskjet d2451? In de box hieronder kan je aan de slag met verschillende tips & tricks zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

 • Neem imitatie inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde en bespaart tot wel 50%.
 • Maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing. Het gebruik van kleureninkt is duurder.
 • Loop alle printinstellingen eens na. Onder opties vind je verschillende instellingen zoals eco-stand. Je levert dan iets in op kwaliteit, maar je verbruikt veel minder inkt.
 • Kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Baskerville Old Face.
 • Kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Trek de stekker uit de printer als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Anders kan het zijn dat deze steeds gaat reinigen.

Welke inkt is geschikt voor de deskjet d2451?

Krijg je een seintje dat dat de voorraad inkt te laag is? Goed om te weten: Inktniveau waarschuwingen zijn niet altijd nauwkeurig. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en vernieuw deze op het moment dat de kwaliteit duidelijk minder wordt.

De all-in-one HP DeskJet D2451 is een zogenoemde inkjetprinter. Deze gebruikt cartridges. Onderzoek als eerste welke kleur (geel, magenta, cyaan of zwart) vervangen dient te worden. Ook check je welk typenummer geschikt is. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Het beste kun je kijken naar het cartridgenummer / fabriekscode. Zo weet je 100% zeker dat het werkt.
 2. Google op het specifieke printernummer. Bijvoorbeeld d2451 uit de serie deskjet van HP.
 3. Doorzoek de handleiding; daar geeft fabrikant ook aan welke inkt je kunt gebruiken.

Bij verschillende shops zoals Officesavers en Vikingdirect.nl worden tevens budgetmerken verkocht. Dit is scherper geprijsd en beschikken over meer printvermogen. Meer info bieden we verderop.

TypeKleurInfo
HP DeskJet D2451 CyaanBlauwBlauwe inkt voor o.a. Grijsblauw en RAL 5002.
HP DeskJet D2451 MagentaRozeRoze inkt voor met name Karmijnrood of RAL 3002.
HP DeskJet D2451 YellowGeelGele inkt voor kleuren als Zandgeel of RAL 1034.
HP DeskJet D2451 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het afdrukken van eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met verschillende inktcartridges voor de deskjet d2451.

Populaire cartridges voor o.a. de deskjet d2451.
Ons systeem heeft verschillende gedetecteerd die toe te passen zijn op je printer.

 1. HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
 2. HP 21XL inktcartridge Zwart
 3. HP 22XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP DeskJet D2451 cartridge vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Dan wordt het tijd om de cartridge te plaatsen. Verderop zetten we een praktisch stappenplan waar we uitleggen hoe dit werkt.

Uitleg cartridges deskjet d2451 vervangen

 1. Inzicht in welke kleur(en) vervangen moeten worden

  De PC zal een melding tonen welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Lege cartridge verwijderen

  Open het middengedeelte van de printer en klik de lege patronen eruit. Zet het niet bij het afval maar lever ze in bij een printerzaak.

 3. Verwijder verpakkingsmateriaal

  Haal de nieuwe cartridge uit het doosje. Verwijder het plasticje zoals geïnstrueerd op de verpakking.

 4. Nieuwe cartridge herinstalleren

  Plaats de patronen in de juiste sleuf. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Laatste controle fase

  De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Wanneer alles juist geplaatst is zal de storingscode verdwijnen. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-HP DeskJet D2451

Beste HP DeskJet D2451 huismerk printerinkt kopen

Onvoldoende inkt in jouw deskjet d2451? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Je hebt feitelijk 2 keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan de printkosten doen dalen met wel 60%, heeft een lager vulpercentage en doet qua kwaliteit eigenlijk niet onder voor merk-inkt.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn oorspronkelijke merkproducten die op professionele wijze worden getest, gereinigd en opnieuw gevuld. Je kunt hiervoor terecht bij speciale bedrijven en de prijs is erg concurrerend. Namaak inkt is tot het maximale niveau vol, terwijl dat bij officiële merkproducten vaak niet gebeurt. De printkosten dalen dus aanzienlijk. De kwaliteit van een afdruk lijkt 99% op prints met standaard inkt. 

Oplossingen op problemen met het installeren van een huismerk cartridge
Af en toe zul je een foutmelding krijgen bij het in gebruik nemen van imitatie inkt. Dit heeft te maken met het feit dat HP het liefste ziet dat jij hun originele cartridges installeert. Een foutcode kan je in de meeste gevallen gewoon wegklikken. Kun je het niet wegklikken? In dat geval vind je onderstaand nog een aantal tips.

 1. Begin met kijken of je de juiste navulbare cartridge hebt geplaatst.Noteer het modelnummer en ga na of deze hetzelfde is als het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Kies ervoor de printer te resetten. Werkt het niet? Laat de printer dan 30 minuten uit staan.
 3. Controleer nog eens of de inktcartridge op de juiste manier in de sleuf zit.
 4. Bij de wat meer recente printers moet je wel eens eerst een testprintje doen met de merkinkt. Wanneer dat is gelukt kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Kijk of je de beschermingstape hebt losgemaakt.
 6. Zorg voor schone contactpunten bij het patroon.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
 8. Voer een reinigingsprogramma uit.

FAQ (veelgestelde vragen)

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, hoe is dat op te lossen?
Verschillende printer schakelen de zwart-wit functie uit wanneer 1 andere kleur (cyaan, geel, magenta) op is. Dat is zeer frustrerend. Er zijn echter wel simpele hacks. Selecteer in de printer de mogelijkheid voor zwart en wit printen. Lukt dit niet? Plak ondoorzichtige plakband over het venster van de lege HP DeskJet D2451 cartridge.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de deskjet d2451?
Een aanzienlijk aantal modellen passen zelf een reinigingsprogramma toe om de printkop schoon te houden. Met behulp van dit programma blijft jouw printer in topconditie. Soms de HP cartridges ontdoen van stof kan ook helpen. Je product laat het automatisch weten als het nodig is om te reinigen. Ook wanneer de printer inactief is worden er printeronderhoud programma’s uitgevoerd.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet D2451 bijvullen?
In de winkel zijn navulbare artikelen in voorraad. We hebben het hier over navulbare toners / cartridges die je simpel met navulinkt kunt bijvullen. In de regel wordt dit ook gedaan door computerwinkels die daar de juiste materialen voor hebben. Deze ondernemingen faciliteren budget namaak producten of dure originele HP cartridge-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de deskjet d2451?
Jouw printer installeren en klaar maken voor gebruik kost gelukkig niet veel tijd. Vaak detecteert een Mac of windows PC je printer binnen enkele seconden. Belangrijk is wel de geldige printersoftware. De meest recente versie vind je op het informatieportaal van HP. De meest actuele printer drivers die geschikt zijn voor de deskjet d2451 staan voor je klaar op de website van HP. Hier check je bovendien aanvullendeinfo zoals handleiding, garantievoorwaarden, reinigingstips en oplossingen voor foutmeldingen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de deskjet d2451?
Een printerstoring is frustrerend en kan zorgen voor de nodige stress. Soms zijn het nietszeggende foutcodes. Zulke error-codes zijn op te vragen op de download- en supportpagina van de leverancier. Vervelende HP DeskJet D2451 storingen zijn; geen inkt, geen wifi, slechte verbinding met mobiele apparaten, printkop fout, vastgelopen papier, cartridgeprobleem, wil niet scannen, afdrukken kost veel inkt, slecht leesbare tekst, wil niet printen.

Hoe hang ik de printer aan mijn netwerk?
De beste HP all-in-one printers beschikken over draadloze netwerk opties (Airprint / Wireless printen). Groot voordeel is dat je ook kunt printen vanaf jouw (onbekabelde) laptop of PC. De deskjet d2451 WiFi printer biedt dus veel vrijheid via internet. Ook kun je eenvoudig een printopdracht versturen via de officiële app op een iPad of telefoon.

Wat zijn de voordelen van een inkt abonnement?
We onderscheiden een aantal leveranciers waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. De fabrikant stuurt je elke 8 weken, om de zoveel maanden of wanneer het inktpatroon bijna op is een nieuwe goedkope cartridge. Op basis daarvan heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en heb je zekerheid dat de printer 100% zeker werkt. Er bestaan meerdere cartridge abonnementen. Van goedkoop (75 prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (duizenden prints per maand).

Plaats een reactie