bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 6R90168 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 6R90168 inkt toner? Op deze website bekijk je geschikte leveranciers voor goedkope toners. Het patroon Xerox 6R90168 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Xerox. Veel inktshops zoals inktknaller.nl & coolblue.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€26,50
Huismerk tarief€13,25
FabrikantXerox
ArtikelXerox 6R90168 toner zwart
Seriecode006R90168
Kleurenzwart
Capaciteitonbekend
EAN4003630091987

Goedkoopste Xerox 6R90168 inkt bestellen april 2023

De capaciteit van de 006R90168 toner is onbekend. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl of Vikingdirect.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via winkels zoals Inkt.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 006R90168 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €26,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar bekende shops waar je zonder gedoe 006R90168 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 6R90168 toner zwart vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €29,15. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €26,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €13,25. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 6R90168 toner zwart originele inkt€26,50
Xerox 6R90168 toner zwart multipack (merk toners)€53,00
Xerox 6R90168 toner zwart huismerk inkt * €13,25
Xerox 6R90168 toner zwart huismerk duopack * €26,50
Prijsoverzicht van de 006R90168 tonercartridge (black) in april 2023. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Snel Xerox 6R90168 inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Kooptip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en bieden vaak een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Ebay, Fonq, Wehkamp, Coolblue, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktspecialisten als 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-6r90168-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R90168 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 6R90168 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van Xerox en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €26,50).

Xerox 6R90168 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het 006R90168 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Xerox 6R90168 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
 • De printkwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van Xerox geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder bieden we een overzicht met algemene problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Loop nog eens na of je het stukje tape los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte inktproblemen met de Xerox 6R90168 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Xerox 6R90168 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 6R90168 met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €21,90 excl. de btw (€26,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €53,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 006R90168 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €13,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het lipje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Xerox 6R90168 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 006R90168 alternatief selecteren is in de basis een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De winkelprijs is goedkoper en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dit kan je normaliter snel herstellen.

Op welke manier kan ik de Xerox 6R90168 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je alles met elkaar verbinden. Als laatste bekijk je of de nagevulde Xerox inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie