bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R90147 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 006R90147 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste verkopers voor spotgoedkope toners. Het product Xerox 006R90147 toner zwart 3 stuks met de kleur zwart (black) is relevant voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Xerox. Veel winkels als o.a. Totaalinkt.shop & Inktweb.nl leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€62,50
Huismerk prijzen€31,25
FabrikantXerox
ProductXerox 006R90147 toner zwart 3 stuks
Productnummer006R90147
Kleurcodezwart
Capaciteitonbekend
EANonbekend

Goedkoopste Xerox 006R90147 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R90147 toner is onbekend. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink & Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven advies / service. Gewoonlijk voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij winkels zoals Sneltoner.nl & Office Centre.
 • Originele 006R90147 inkt toners kosten je ongeveer €62,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals snel-modus) of probeer lettertypes zoals Century Gothic & Garamond.
 • Via deze site vind je toonaangevende shops waar je probleemloos en snel 006R90147 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 006R90147 toner zwart 3 stuks vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €68,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €62,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €31,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 006R90147 toner zwart 3 stuks originele inkt€62,50
Xerox 006R90147 toner zwart 3 stuks multipack (merk toners)€125,00
Xerox 006R90147 toner zwart 3 stuks huismerk inkt * €31,25
Xerox 006R90147 toner zwart 3 stuks huismerk duopack * €62,50
Geschatte prijzen van de 006R90147 tonercartridge (black) in maart 2023. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Gelijk Xerox 006R90147 inkt bestellen? Deze toner of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: kies voor een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, een grote voorraad en voeren doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Hema, Jumbo, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Blokker, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktspecialisten als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-006r90147-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R90147 inkt van Xerox kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 006R90147 toner zwart 3 stuks originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen hinderlijke storing en meldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €62,50).

Xerox 006R90147 toner zwart 3 stuks huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het 006R90147 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 006R90147 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van Xerox geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder staan de meest bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het kapje verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende printproblemen in relatie tot Xerox 006R90147 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 006R90147 toner zwart 3 stuks toner?
De prijs van een Xerox 006R90147 met kleur zwart (black) toner is ongeveer €51,65 excl. btw (dus €62,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt moet je denken aan €125,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 006R90147 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €31,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe toner het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Xerox 006R90147 toner zwart 3 stuks huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 006R90147 alternatief proberen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal simpel herstellen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 006R90147 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je het product in elkaar klikken. Als laatste test je uit of de nagevulde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie