bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01668 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 006R01668 inkt toner? Op deze pagina kan je aan de slag met de betrouwbaarste verkooppunten voor voordelige toners. Deze Xerox 006R01668 toner zwart met kleurcode zwart (black) is geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van Xerox. Velerlei aanbieders als o.a. Inkt-bestellen.nl & Inktshop.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€137,50
Huismerk tarief€68,75
LeverancierXerox
TypeXerox 006R01668 toner zwart
Serienummer006R01668
Kleur beschrijvingzwart
Printvermogenonbekend
EAN-nummer5712505647653

Goedkoopste Xerox 006R01668 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R01668 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl en Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Over het algemeen beschikken ze over een prima huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via webshops zoals Sneltoner.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele 006R01668 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €137,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Brush Script.
 • Via onze website check je de beste winkels waar je probleemloos en snel 006R01668 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 006R01668 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit model zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €151,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €137,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €68,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 006R01668 toner zwart originele inkt€137,50
Xerox 006R01668 toner zwart multipack (merk toners)€275,00
Xerox 006R01668 toner zwart huismerk inkt * €68,75
Xerox 006R01668 toner zwart huismerk duopack * €137,50
Geschatte prijzen van de 006R01668 tonercartridge (black) in maart 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Vandaag nog Xerox 006R01668 inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als in de retail. Ons advies: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Kruidvat, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Ebay, Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebshops als Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-006r01668-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R01668 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 006R01668 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met vervelende foutcodes. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €137,50).

Xerox 006R01668 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 006R01668 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 006R01668 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Xerox verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel bekijk je de meest voorkomende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het lipje goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Veel voorkomende inktproblemen met de Xerox 006R01668 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 006R01668 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Xerox 006R01668 met kleurcode zwart (black) toner is doorgaans +/- €113,64 excl. btw (dat betekent €137,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack neemt moet je denken aan €275,00. Met een huismerk toner met het nummer 006R01668 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €68,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het stukje tape hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is het Xerox 006R01668 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 006R01668 alternatief aanschaffen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De aanschafprijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de Xerox 006R01668 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor deze handeling kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het patroon in elkaar klikken. Als afronding controleer je of de nagevulde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie