bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R90161 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 006R90161 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met erkende winkels voor voordelige toners. Het artikel Xerox 006R90161 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Xerox. Verschillende shops zoals Paradigit of Go4inkt hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€25,50
Huismerk tarief€12,75
MerkXerox
ArtikelXerox 006R90161 toner zwart
Artikelnummer006R90161
Officiële kleurzwart
Effectiviteitonbekend
EAN2111100016582

Goedkoopste Xerox 006R90161 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R90161 toner is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl of Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. Doorgaans bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via winkels als Inktweb.nl of Totaalinkt.shop .
 • Originele 006R90161 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €25,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals snel printen) & kies een zuinig lettertype zoals Courier & Garamond.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar geschikte aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 006R90161 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 006R90161 toner zwart vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €28,05. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €25,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €12,75. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 006R90161 toner zwart originele inkt€25,50
Xerox 006R90161 toner zwart multipack (merk toners)€51,00
Xerox 006R90161 toner zwart huismerk inkt * €12,75
Xerox 006R90161 toner zwart huismerk duopack * €25,50
Tabel met prijzen voor de 006R90161 tonercartridge (black) in maart 2023. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 006R90161 inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als in de winkel in de buurt. Belangrijk: kies voor een internet printshop. Deze partijen helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hebben doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Ebay, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
xerox-006r90161-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R90161 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 006R90161 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €25,50).

Xerox 006R90161 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het 006R90161 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 006R90161 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Xerox geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel tref je bekende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste toners even na en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de printopdracht af, verwijder de lekkende toner en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende printproblemen aangaande Xerox 006R90161 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Xerox 006R90161 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Xerox 006R90161 met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €21,07 excl. de btw (dus €25,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack selecteert moet je denken aan €51,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 006R90161 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €12,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het plasticje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Xerox 006R90161 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 006R90161 alternatief proberen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan merkinkt. De aanschafprijs is interessanter en de toners worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Hoe kan ik snel de Xerox 006R90161 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor koop je een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Nu mag je alles opnieuw assembleren. Als check test je of de gekloonde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie