bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet F2480

Goedkope inkt voor de HP DeskJet F2480 bestellen en laten bezorgen? Via Inktaanbieding.nl ontdek je de bekendste leveranciers en acties voor printerinkt voor alle printers. Zodoende bekijk je eenvoudig goedkope kleureninkt (magenta, geel, cyaan) en zwarte (key) inkt die compatibel zijn met de deskjet f2480 in februari 2024. Daarbij bieden wij op deze pagina handige printer tips, details aangaande klooninkt en technische specificaties.

 • Inktcartridges zijn te bestellen v.a €15,00.
 • Keuze uit diverse kleuren voor de deskjet f2480: Geel (Yellow), Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) en Zwart.
 • Er worden diverse soorten aangeboden: een budgetlabel of originele inkt van HP.
 • Budget inkt is (veel) goedkoper en bevat meer inkt. Reken op een besparing tot wel 65%.
 • Een prima artikel is de HP 300XL Voordeelbundel.
 • Let op: kies direct voor een extra grote voordeelverpakking.

Onderwerpen: Vind de goedkoopste inkt voor HP DeskJet F2480 | Goedkoper printen met deze bespaartips | Welke inkt moet ik kopen voor de deskjet f2480? | Uitleg inkt vervangen | Huismerk inkt opties | Veelgestelde vragen

MerkHP
Seriedeskjet
Modelf2480
PrintersoortInkjet
Veel gebruikte cartridgeHP 300XL Voordeelbundel
Vanafprijs €€

Goedkoopste HP DeskJet F2480 printerinkt bestellen (februari 2024)

Printen is nu eenmaal duur. Een afdruk met alleen tekst in zwart kost je om en nabij de €0,05 en eentje met kleuren gemiddeld €0,12 voor een a4. Door middel van de goedkoopste HP DeskJet F2480 cartridges kan iedereen eenvoudig geld besparen. De lokale computerwinkel bezoeken om daar inkt aan te schaffen is in de regel een dure aangelegenheid. Het is qua prijs gunstiger wanneer je online inkt bestelt. Dat weten we van de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit geldt in het bijzonder voor HP originele merkcartridges en merktoners. In het volgende schema vind je toonaangevende webwinkelswaar je veilig en eenvoudig de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per verkooppunt noteren we of ze huismerk inkt of ook merkinkt verkopen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Nog goedkoper printen met de deskjet f2480? In onderstaande opsomming check je praktische foefjes zodat jouw printkosten nog verder dalen.

 • Bestel altijd klooninkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde en je bespaart op deze manier al gauw 55%.
 • Geef de voorkeur aan de zwart-wit optie. Kleureninkt is vele malen duurder.
 • Loop alle printinstellingen eens na. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als lage kwaliteit. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, maar het verbruikt al snel 10% minder inkt.
 • Overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Druk dubbelzijdig af. Hierdoor heb je veel minder papier nodig.
 • Haal de printer van het net als je deze niet gebruikt. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt is goed voor een deskjet f2480?

Geeft de computer een melding dat dat het inktniveau laag is? Belangrijk: Inkt indicatoren kloppen nooit helemaal. Vervang nooit direct de inkt. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en ververs deze wanneer de afdrukken te licht worden.

De all-in-one HP DeskJet F2480 noemen we ook wel een inkjetprinter. Dit type maakt gebruik van cartridges. Controleer eerst welke kleur je moet vervangen. Daarna wil je weten welk type je nodig hebt. Dit is simpel uit te zoeken.

 1. Zoek op cartridgenummer of de fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Zoek op het printertype. In dit geval de f2480 uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Check de handleiding; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij diverse webwinkels als Inktwereld.nl en Alleeninkt.nl vind je vaak een huismerk-alternatief. Deze zijn voordeliger en hebben meer volume (inhoud). Meer gegevens hierover tref je verderop.

TypeKleurInfo
HP DeskJet F2480 CyaanBlauwBlauwe inkt voor met name Paarsblauw of RAL 5010.
HP DeskJet F2480 MagentaRozeRoze inkt voor o.a. Lichtroze of RAL 3031.
HP DeskJet F2480 YellowGeelGele inkt voor o.a. Grijsbeige en RAL 1013.
HP DeskJet F2480 Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met diverse inktcartridges voor de deskjet f2480.

Toepasbare cartridges die passen in de deskjet f2480.
Wij hebben onderstaande ontdekt die toe te passen zijn op je printer.

 1. HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
 2. HP 21XL inktcartridge Zwart
 3. HP 22XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP DeskJet F2480 cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan wordt het tijd om de cartridge te verversen. Onderstaand plaatsen we een opsomming zodat jij dit zelf kunt doen.

Uitleg cartridges deskjet f2480 vervangen

 1. Welke kleuren moet ik vervangen?

  Je windows of mac PC vertelt je welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Lege cartridge verwijderen

  Doe de klep van de printer omhoog en onttrek de lege patronen uit het apparaat. Dump ze niet in de container maar lever ze in bij een inleverpunt.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge voorzichtig uit de verpakking. Haal het plastic eraf zoals geïnstrueerd op het doosje.

 4. Nieuwe inktcartridge herinstalleren

  Plaats de patronen in de juiste sleuf. Zorg dat deze goed bevestigd zit en doe de klep weer dicht.

 5. Installatieproces

  De printer gaat nu de inkt testen. Als het allemaal gelukt is wordt het correcte inktniveau getoond. Je kunt nu weer printen.

printerinkt-HP DeskJet F2480

Beste HP DeskJet F2480 huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw deskjet f2480? Dan ga je nieuwe inkt bestellen. Er kan worden gekozen voor: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is soms wel de helft zo goedkoop, heeft een groter inhoud en heeft dezelfde hoge kwaliteit als merk-inkt.

Hoe werkt huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn originele merkpatronen die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Ze worden gefabriceerd door gespecialiseerde organisaties en zijn vaak een keer zo goedkoop vergeleken met het A-merk. Klooninkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, terwijl dit bij originele inktpatronen vaak niet gebeurt. Het is dus een slimme manier om te besparen. De afdruk is vrijwel hetzelfde als originele inkt. 

Oplossingen op problemen met het printen met een huismerk cartridge
Misschien heb je te maken met een foutmelding bij het gebruik van imitatie inkt. Dit ontstaat doordat HP wil dat jij als consument hun merkcartridges gebruikt. Zo’n melding wegklikken en doorgaan met printen. Nog niet opgelost? Dan vind je verderop een aantal quick fixes.

 1. Bekijk of je de juiste huismerk cartridge hebt gesteld. Vind uit welk modelnummer het is en kijk of deze overeenstemt met de originele inkt.
 2. Kies ervoor de printer te resetten. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
 3. Check of de inktcartridge goed is vastgeklikt.
 4. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe printer moet je wel eens eerst een printje maken met de (meegeleverde) inkt. Hierna kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Check of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt.
 6. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
 7. Update de software (firmware) van de printer. Zie ook de website van HP.
 8. Mogelijk is de printkop verstopt. Start het reinigingsprogramma.

Veelgestelde vragen

Ik kan niet zwart printen omdat de kleur leeg is, wat kan ik doen?
Diverse printers blokkeren de zwart-wit functie indien 1 andere kleur (magenta, cyaan, geel) op is. Dat geeft grote irritatie. Doorgaans is hier wel wat aan te doen. Stel de printer allereerst in op zwart-wit. Geen effect? Plak ondoorzichtige tape over de sensor van de lege HP DeskJet F2480 cartridge.

Zit er een programma voor inkt reinigen op de deskjet f2480?
Een aanzienlijk aantal printproducten gebruiken een reinigingsprogramma om uitdroging te voorkomen. Zodoende blijft de print kwaliteit goed. Om de paar maanden de HP cartridges stofvrij maken met een doekje draagt ook bij aan een langere levensduur. Je model vertelt je als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet F2480 bijvullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare inktpatronen beschikbaar. Dit zijn concreet zogenaamde hervulbare patronen waarbij het navullen gewoon thuis kan gebeuren met navulinkt. In veel gevallen kan je dit ook laten doen bij ondernemingen die hier meer ervaring mee hebben. Deze experts verstrekken budget huismerk artikelen en verstrekken geen originele HP cartridge-inkt.

Hoe kan ik software en drivers updaten voor de deskjet f2480?
Een printapparaat aansluiten en installeren is sinds enkele jaren kinderspel. Doorgaans herkent een Mac of windows PC de nieuwe printer direct. Denk wel aan de geldige printersoftware. De meest recente versie vind je via de portalen van HP. De populairste printer drivers die passen bij de deskjet f2480 vind je op de website van HP. In het downloadcentrum vind je bovendien handige info zoals een gebruiksaanwijzing, tips m.b.t. het onderhoud en hulp bij technische problemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de deskjet f2480?
Een printerstoring is ongewenst en komt vaak net voor als het even niet uitkomt. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Deze foutmeldingen zijn op te zoeken op het gebruikersportaal van de leverancier. Ongemakkelijke HP DeskJet F2480 storingen zijn; printkop fout, geen wifi, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen inkt, vastgelopen papier, langzaam, cartridgeprobleem, wil niet scannen, afdrukken kost veel inkt, wil niet printen.

Kan ik draadloos printen en de printer aan het netwerk hangen?
De tegenwoordige HP printersystemen beschikken over Airprint en draadloze WiFi functionaliteiten (wireless). Dit heeft als voordeel dat je ook kunt afdrukken vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De deskjet f2480 WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Tevens kan er worden geprint met smartphone apps of tablet (iPad).

Wat zijn de voordelen van een inkt abonnement?
Er zijn tegenwoordig een aantal printermerken die een inkt-abonnement aanbieden. De fabrikant stuurt je elke 8 weken, om de paar maand of op het moment dat het inktniveau laag is een volle goedkope cartridge. Zodoende kan je niet meer vergeten inkt te kopen en heb je de garantie dat de printer het doet. Je hebt diverse cartridge abonnementen. Van goedkoop (75 prints per maand) tot exclusief (500 prints per maand).

Plaats een reactie