bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP C8750A zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP C8750A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met goede verkooppunten voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon HP C8750A met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van HP. Een groeiend aantal winkels als o.a. printerinktshop.nl en Inktweb.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€39,50
Huismerk prijs€19,75
LeverancierHP
ModelHP C8750A
ArtikelcodeC8750A
Kleur omschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)775 milliliter
Effectiviteit23.000 prints
EAN0882780533066

Goedkoopste HP C8750A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C8750A cartridge is 775 milliliter. De printomvang is 23.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl & Totaalinkt.shop zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via webwinkels als Inktwereld.nl en inktknaller.nl.
 • Originele C8750A inktcartridges koop je vanaf €39,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals snelle modus) en overweeg een lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via onze website klik je direct door naar de populairste aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier C8750A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP C8750A zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €43,45. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €39,50. De beste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €19,75. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP C8750A originele inkt€39,50
HP C8750A multipack (merkcartridge)€79,00
HP C8750A huismerk inkt * €19,75
HP C8750A huismerk duopack * €39,50
Prijslijst van de C8750A cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Gemakkelijk HP C8750A inkt bestellen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktshop. Zij hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en hebben normaal gesproken een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Handyman, Albert Heijn, Action, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Fonq, Bol.com, Ebay, Wehkamp, Blokker, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktshops als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-c8750a-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C8750A inkt van HP bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP C8750A originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €39,50).

HP C8750A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C8750A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • HP C8750A zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder vind je gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het plasticje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Voer een cartridges check uit en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende afdrukproblemen aangaande HP C8750A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een HP C8750A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP C8750A met kleurcode zwart (black) cartridge is standaard zo’n €32,64 excl. de btw (dat betekent €39,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack wenst kost het ongeveer €79,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code C8750A kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €19,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het kapje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is een HP C8750A huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C8750A alternatief bestellen is vaak lucratief. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De winkelprijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is uitstekend. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal snel oplossen.

Kan ik ook zelf de HP C8750A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Later mag je het product terugzetten in originele staat. Als check test je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie