bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 363 C8721EE zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 363 C8721EE inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de beste printshops voor extra goedkope cartridges. Het product HP 363 C8721EE bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van HP. Heel wat printshops als Printabout.nl en coolblue.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€22,50
Huismerk prijs€11,25
LeverancierHP
TypeHP 363 C8721EE
SerienummerC8721EE
Kleurcodezwart
Hoeveelheid (ml)6 milliliter
Intensiteit300 prints
EAN-code0829160896779

Goedkoopste HP 363 C8721EE inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C8721EE cartridge is 6 milliliter. De intensiteit is 300 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl en Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij webwinkels zoals bol.com of Totaalinkt.shop .
 • Originele C8721EE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €22,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals snel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Times New Roman.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar betrouwbare leveranciers waar je probleemloos en snel C8721EE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 363 C8721EE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €24,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €22,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €11,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 363 C8721EE originele inkt€22,50
HP 363 C8721EE multipack (merkcartridge)€45,00
HP 363 C8721EE huismerk inkt * €11,25
HP 363 C8721EE huismerk duopack * €22,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C8721EE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 363 C8721EE inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als bij winkeliers. Ons advies: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en hebben vaak een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Blokker, Fonq, Ebay, Coolblue, Amazon, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktspecialisten als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-363-c8721ee-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C8721EE inkt van HP kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 363 C8721EE originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €22,50).

HP 363 C8721EE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het C8721EE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 363 C8721EE zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder vind je de meest gangbare cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Stop met printen, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Alledaagse problemen met betrekking tot HP 363 C8721EE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de HP 363 C8721EE inktcartridge ?
De prijs van een HP 363 C8721EE met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €18,60 excl. btw (dus €22,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack bestelt liggen de kosten op zo’n €45,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer C8721EE kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €11,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: loop de patronen in de printer na, en bekijk of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 363 C8721EE huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C8721EE alternatief bestellen is meestal een goed idee. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De prijs is gunstiger en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Deze kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 363 C8721EE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen koop je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het patroon opnieuw vastklikken. Ter controle probeer je of de vernieuwde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie