bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 90 C5058A zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 90 C5058A inktcartridge? Op deze website tref je goede printshops voor verrassend goedkope cartridges. Deze HP 90 C5058A met de kleur zwart (black) is geschikt voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van HP. Velerlei verkopers zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl of replacedirect leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€182,50
Huismerk vanafprijs€91,25
LeverancierHP
TypeHP 90 C5058A
ProductcodeC5058A
Kleur omschrijvingzwart
Volume (ml)400 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer0829160222592

Goedkoopste HP 90 C5058A inkt kopen december 2023

De inhoud (ml) van de C5058A cartridge is 400 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl & Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven advies / service. Gewoonlijk voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij aanbieders zoals 112supplies en Handyman.nl.
 • Originele C5058A inktcartridges haal je in huis vanaf €182,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals eco-stand) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Calibri.
 • Via onze website vergelijk je goede webwinkels waar je goedkope C5058A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 90 C5058A zwart / black vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €200,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €182,50. De beste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €91,25. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 90 C5058A originele inkt€182,50
HP 90 C5058A multipack (merkcartridge)€365,00
HP 90 C5058A huismerk inkt * €91,25
HP 90 C5058A huismerk duopack * €182,50
Overzicht met prijzen van de C5058A cartridge (black) in december 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 90 C5058A inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Expert.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Blokker, Bol.com, Wehkamp, Ebay, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-90-c5058a-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C5058A inkt van HP kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 90 C5058A originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je vermijdt vervelende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €182,50).

HP 90 C5058A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het C5058A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 90 C5058A zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze zwart inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel zie je algemene afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste cartridges even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene inktproblemen bij de HP 90 C5058A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de HP 90 C5058A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 90 C5058A met kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €150,83 excl. de btw (dat betekent €182,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking kiest moet je denken aan €365,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C5058A kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €91,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 90 C5058A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk C5058A alternatief bestellen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De winkelprijs is goedkoper en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet amper onder voor merkinkt. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Deze kan je normaliter snel oplossen.

Hoe werkt de HP 90 C5058A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu mag je alles met elkaar verbinden. Als check bekijk je of de vernieuwde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie