bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 350XL CB336EE zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 350XL CB336EE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest populaire inktwebshops voor goedkope cartridges. Artikel HP 350XL CB336EE met kleur zwart (black) komt van pas bij documenten met heldere zwarte tekst. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van HP. Velerlei inktaanbieders als bijv. Inktdiscount.nl & Officesavers verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€44,50
Huismerk tarieven€22,25
LeverancierHP
SoortHP 350XL CB336EE
ProductnummerCB336EE
Kleurcodezwart
Inhoud (ml)25 milliliter
Printvermogen1.000 prints
EAN0808736844628

Goedkoopste HP 350XL CB336EE inkt kopen december 2023

Het volume (ml) van de CB336EE cartridge is 25 milliliter. De printcapaciteit is 1.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl of printerinktshop.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij verkopers als Sneltoner.nl of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CB336EE inktcartridges haal je in huis vanaf €44,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander minimale kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Century Gothic of Garamond.
 • Via ons platform klik je direct door naar populaire inktshops waar je goedkoop en eenvoudig CB336EE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 350XL CB336EE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit model zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €48,95. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €44,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €22,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 350XL CB336EE originele inkt€44,50
HP 350XL CB336EE multipack (merkcartridge)€89,00
HP 350XL CB336EE huismerk inkt * €22,25
HP 350XL CB336EE huismerk duopack * €44,50
Prijsindicatie van de prijs voor een CB336EE cartridge (black) in december 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 350XL CB336EE inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekhandels. Onze tip: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hanteren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Ebay, Amazon, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktspecialisten als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-350xl-cb336ee-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte CB336EE inkt van HP bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 350XL CB336EE originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutcodes. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €44,50).

HP 350XL CB336EE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het CB336EE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 350XL CB336EE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De printkwaliteit is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je de beschermingstape los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak de houder schoon. Stuur het defecte product retour.
Gangbare problemen bij de HP 350XL CB336EE inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de HP 350XL CB336EE inktcartridge ?
De prijs van een HP 350XL CB336EE met de kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €36,78 excl. de btw (dat betekent €44,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack selecteert kost het ongeveer €89,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code CB336EE betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €22,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het plasticje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 350XL CB336EE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk CB336EE alternatief bestellen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je normaliter eenvoudig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 350XL CB336EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Afsluitend kan je het product terugzetten in originele staat. Ter controle check je of de gekloonde HP inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie