bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 338 C8765EE zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 338 C8765EE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met erkende inktwebshops voor extra voordelige cartridges. Artikel HP 338 C8765EE bedoeld voor de kleur zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van HP. Diverse verkopers als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of Inktweb.nl leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€29,50
Huismerk tarieven€14,75
MerkHP
TypeHP 338 C8765EE
ArtikelcodeC8765EE
Officiële kleurzwart
Hoeveelheid (ml)11 milliliter
Printvermogen450 prints
EAN-code0829160180168

Goedkoopste HP 338 C8765EE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C8765EE cartridge is 11 milliliter. De printomvang is 450 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl of Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij aanbieders als 112supplies en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C8765EE inktcartridges koop je online vanaf €29,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan lage kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de populairste verkooppunten waar je goedkope C8765EE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 338 C8765EE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €32,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €29,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €14,75. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 338 C8765EE originele inkt€29,50
HP 338 C8765EE multipack (merkcartridge)€59,00
HP 338 C8765EE huismerk inkt * €14,75
HP 338 C8765EE huismerk duopack * €29,50
Overzicht met prijzen van de C8765EE cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 338 C8765EE inkt bestellen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: shop bij een internet printshop. Deze leveranciers bieden de beste service, de meeste voorraad en bieden tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Handyman, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-338-c8765ee-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C8765EE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 338 C8765EE originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met storende foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €29,50).

HP 338 C8765EE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het C8765EE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 338 C8765EE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit dan originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze zwart inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder zie je veel voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Voer een cartridges check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
Lekkende inktcartridges.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder snel alle cartridges en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Algemene inktproblemen met de HP 338 C8765EE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 338 C8765EE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 338 C8765EE met de kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €24,38 excl. btw (dat betekent €29,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €59,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code C8765EE dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €14,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het kapje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is het HP 338 C8765EE huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C8765EE alternatief aanschaffen is meestal lucratief. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met foutcodes. Zulke storingen kan je meestal zelfstandig verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 338 C8765EE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kan je het product met elkaar verbinden. Nadien test je of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie