bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 339 C8767EE zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 339 C8767EE inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je erkende verkopers voor goedkope cartridges. Het patroon HP 339 C8767EE met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Meerdere webshops als printerinktshop.nl en inktcartridge store bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€42,50
Huismerk verkoopprijs€21,25
FabrikantHP
SoortHP 339 C8767EE
ProductcodeC8767EE
Kleur omschrijvingzwart
Volume (ml)21 milliliter
Intensiteit800 prints
EAN-nummer0829160180366

Goedkoopste HP 339 C8767EE inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de C8767EE cartridge is 21 milliliter. De printcapaciteit is 800 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Staples zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Standaard hebben zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij verkopers zoals Inktshop.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele C8767EE inktcartridges kosten je ongeveer €42,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alsmilieuvriendelijk) of overweeg een lettertype als Courier en Calibri.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar erkende printwinkels waar je probleemloos en snel C8767EE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 339 C8767EE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €46,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €42,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €21,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 339 C8767EE originele inkt€42,50
HP 339 C8767EE multipack (merkcartridge)€85,00
HP 339 C8767EE huismerk inkt * €21,25
HP 339 C8767EE huismerk duopack * €42,50
Prijslijst van de C8767EE cartridge (black) in februari 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Snel HP 339 C8767EE inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Onze tip: shop bij een internet printshop. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en hanteren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Primera, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Wehkamp, Amazon, Blokker, Ebay, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktspecialisten als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-339-c8767ee-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C8767EE inkt van HP kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 339 C8767EE originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €42,50).

HP 339 C8767EE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derden. Het C8767EE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lage stukprijs en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 339 C8767EE zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel zie je algemene afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij klooninkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het lipje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse afdrukproblemen bij de HP 339 C8767EE inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 339 C8767EE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 339 C8767EE met kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €35,12 excl. btw (dat betekent €42,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking selecteert kost het ongeveer €85,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer C8767EE kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €21,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het stukje tape los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het HP 339 C8767EE huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C8767EE alternatief proberen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanschafprijs is lager en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Zulke storingen kan je meestal zelfstandig herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 339 C8767EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kun je alles weer in elkaar klikken. Aansluitend check je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie