bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 21 C9351AE zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 21 C9351AE inktcartridge? Op deze website tref je de betrouwbaarste webshops voor verrassend voordelige cartridges. Artikel HP 21 C9351AE bedoeld voor de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor documenten met heldere zwarte tekst. Denk dan aan originele patronen van HP. Een groeiend aantal shops als bijv. inktknaller.nl en Inktweb.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€20,50
Huismerk vanafprijs€10,25
MerkHP
SoortHP 21 C9351AE
ArtikelnummerC9351AE
Kleurenzwart
Inhoud (ml)5 milliliter
Printcapaciteit200 prints
EAN-code0829160941325

Goedkoopste HP 21 C9351AE inkt kopen december 2023

Het volume (ml) van de C9351AE cartridge is 5 milliliter. De effectiviteit is 200 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Easy-ink of Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Over het algemeen verkopen ze ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij aanbieders als inktcartridge store & Inktbaas.nl.
 • Originele C9351AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €20,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan milieuvriendelijk) en kies een zuinig lettertype zoals Courier of Garamond.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar erkende inktwebshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier C9351AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 21 C9351AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €22,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €20,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €10,25. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 21 C9351AE originele inkt€20,50
HP 21 C9351AE multipack (merkcartridge)€41,00
HP 21 C9351AE huismerk inkt * €10,25
HP 21 C9351AE huismerk duopack * €20,50
Geschatte prijzen van de C9351AE cartridge (black) in december 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Vandaag nog HP 21 C9351AE inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij computerwinkels. Kooptip: bestel bij een internet printshop. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Bruna, Hema, Media Markt, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Amazon, Ebay, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-21-c9351ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C9351AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 21 C9351AE originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van frustrerende foutcodes. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van HP geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €20,50).

HP 21 C9351AE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het C9351AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 21 C9351AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele producten.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel staan gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het kapje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Het inktpatroon lekt.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse problemen m.b.t. HP 21 C9351AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de HP 21 C9351AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 21 C9351AE met kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €16,94 excl. de btw (dat maakt €20,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €41,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode C9351AE kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €10,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een HP 21 C9351AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk C9351AE alternatief proberen is meestal lucratief. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper vergeleken met merkinkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Deze kan je gewoonlijk eenvoudig herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 21 C9351AE inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar klikken. Aansluitend check je of de gekloonde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie