bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP OfficeJet V45

Snel en voordelig inkt voor de HP OfficeJet V45 bestellen en laten thuisbezorgen? Op deze website check je de bekendste shops en forse kortingen voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Daardoor check je direct goedkope kleureninkt (magenta, geel, cyaan) en natuurlijk zwarte inkt die gebruikt kunnen worden in een officejet v45 in januari 2023. Eveneens bieden wij op onze site handige printer tips, specificaties inzake imitatie inkt en storingen en foutcodes.

 • Inktcartridges vind je al vanaf €15,00.
 • Je hebt diverse kleuren voor de officejet v45: Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) Geel (Yellow) en Zwart.
 • Meestal heb je de keuze uit huismerkproducten of originele inkt van HP.
 • Namaak inkt is stukken goedkoper en is volledig gevuld. Reken op een besparing tot wel 55%.
 • Een bekend inktproduct is de HP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL.
 • Tip van de specialist: met een voordeelverpakking ben je nog goedkoper uit.

Snelkeuze: Vind de goedkoopste inkt voor HP OfficeJet V45 | 6 tips om te besparen op de printkosten | Wat is de juiste inkt voor de officejet v45? | Uitleg inkt vervangen | Huismerk inkt gebruiken | FAQ (veelgestelde vragen)

MerkHP
Serieofficejet
Modelnummerv45
Type printerInkjet
Vaak gekozen cartridgeHP 15 (C6615DE) inktcartridge Zwart XL
Prijsindicatie

Goedkoopste HP OfficeJet V45 printerinkt bestellen (januari 2023)

Printen is soms niet erg voordelig. Een afdruk in zwart wit kost zo’n €0,05 – €0,06 en een kleurenafdruk al snel €0,11 voor een a4. Met het plaatsen van een bestelling voor de goedkoopste HP OfficeJet V45 cartridges kan je jaarlijks veel geld besparen. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken voor een inktpatroon is in de regel nogal duur. Je bent veel goedkoper uit wanneer je online inkt bestelt. Dat toont de prijspeiling die de Consumentenbond elk jaar uitvoert. Dit is vooral het geval voor HP originele merkcartridges en merktoners. In het volgende schema bekijk je gerenommeerde aanbiederswaar je zonder problemen eenvoudig de juiste inkt kan bestellen. Per aanbieder tonen we of ze budget inkt en/of de officiële producten aanbieden.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Nog goedkoper printen met de officejet v45? In het lijstje hierna communiceren we een aantal adviezen om nog voordeliger te printen.

 • Ga voor huismerk inkt. De kwaliteit is uitstekend en dit geeft een besparing van wel 65%.
 • Kies indien mogelijk voor zwart-wit printen. Kleureninkt is vele malen duurder.
 • Printers hebben verschillende bespaaropties. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als snelle modus. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, alleen het printje heeft 10 – 15% minder inkt nodig.
 • Selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Garamond.
 • Druk dubbelzijdig af. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Haal de printer van het stroomnet als er niet geprint wordt. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Wat is de juiste inkt voor de officejet v45?

Krijg je een bericht dat de inkt op is? Advies: Inkt indicatoren blijken vaak niet te kloppen. Ga dus niet direct over tot het vervangen van de inkt. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en zet deze er pas in als de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one HP OfficeJet V45 is een zogenoemde inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Controleer eerst welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Ook is het belangrijk dat je weet welk product past. Dit kun je eenvoudig achterhalen.

 1. Zoek naar het cartridgenummer of fabriekscode. Dat staat vermeld op alle inktpatronen.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. Zoals v45 uit de serie officejet van het merk HP.
 3. Doorzoek de handleiding; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij de meeste webwinkels als inktcartridge store en Inkt-bestellen.nl kom je vaak uit bij een goedkoper huismerk. Deze zijn goedkoper en hebben meer ML inkt inhoud. Meer details daarover tref je hier.

TypeKleurInfo
HP OfficeJet V45 CyaanBlauwBlauwe inkt voor kleuren als Oceaanblauw of RAL 5012.
HP OfficeJet V45 MagentaRozeRoze inkt voor met name Zalmrood en RAL 3017.
HP OfficeJet V45 YellowGeelGele inkt voor o.a. Parelwit of RAL 1011.
HP OfficeJet V45 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met kleuren inktcartridges voor de officejet v45.

Werkende cartridges voor de officejet v45.
Wij hebben de volgende ontdekt die toe te passen zijn op je printer.

 1. HP 45 XL zwart
 2. HP 23 XL Kleur


Voordelige HP OfficeJet V45 cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan wordt het tijd om de cartridge te verversen. Verderop is er adviezen met een concrete uitleg.

Uitleg cartridges officejet v45 vervangen

 1. Inzicht in welke kleur(en) vervangen moeten worden

  De printer of PC laat een popup zien welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Oude cartridge uit het aparaat halen

  Open het middengedeelte van de printer en haal voorzichtig het lege patroon eruit. Gooi het nooit zomaar weg maar lever ze in bij een printerzaak.

 3. Verpakkingsmateriaal verwijderen

  Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Haal het plakkertje er af zoals je kunt zien in de handleiding.

 4. Nieuwe cartridge in het apparaat plaatsen

  Plaats het patroon in de lege houder. Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit de printerkap.

 5. Installeren

  De printer zal als laatste stap de geplaatste inkt gaan beoordelen. Zodra je alle stappen uitgevoerd hebt verdwijnt de foutcode. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-HP OfficeJet V45

Beste HP OfficeJet V45 huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw officejet v45? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Je hebt meerdere keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is soms wel de helft zo goedkoop, heeft meer inhoud en komt vaak net zo goed uit de test als originele inktpatronen.

Hoe goed is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn de officiele merkproducten die opnieuw gevuld worden met inkt. Dit wordt geregeld door erkende specialisten en de prijs is erg concurrerend. Deze B-merk inkt is volledig vol gevuld, terwijl dit bij originele inktpatronen niet perse het geval is. De afdrukkosten gaan dus fors omlaag. De afdrukkwaliteit is erg goed, het is nauwelijks te onderscheiden van standaard inkt. 

Wat doe doen bij problemen met het gebruiken van een huismerk cartridge
Zo nu en dan laat de printer een foutmelding zien als je wilt printen met imitatie inkt. Dit probleem ontstaat doordat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges koopt. Dit soort melding kan je in de meeste gevallen gewoon wegklikken. Lukt printen dan alsnog niet? Je treft in de bijgaande opsomming een aantal oplossingen die je kunt proberen.

 1. Kijk of je de geschikte kloon cartridge hebt gekocht.Bekijk het modelnummer op de verpakking en controleer of deze overeenkomt met het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Kies ervoor de printer te resetten. Soms is het goed om het apparaat 30 – 40 minuten uit te laten staan.
 3. Bekijk of de inktcartridge goed vast zit en duw deze nog eens goed aan.
 4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je misschien eerst een keer printen met de originele inkt. Wanneer dat is gelukt is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Achterhaal of je het beschermkapje hebt weggedaan.
 6. Gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten te cleanen.
 7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van HP.
 8. Pleeg onderhoud aan de printkop.

Veelgestelde vragen

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, wat kan ik doen?
Diverse printer schakelen de zwart-wit functie uit indien 1 andere kleur (cyaan, geel, magenta) op is. Dat is zeer frustrerend. Doorgaans is hier wel wat aan te doen. Begin met het instellen van de printer op printen in zwart-wit. Werkt dit niet? Plak ondoorzichtige plakband op het plastic venstertje van de lege HP OfficeJet V45 cartridge.

Bestaat de optie inkt reinigen voor de officejet v45?
Een groot deel van de modellen beschikken over een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Door dit systeem komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Soms de HP cartridges schoonmaken wordt ook geadviseerd. Het systeem heeft een melding als het nodig is om te reinigen. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) worden er printeronderhoud programma’s uitgevoerd.

Hoe kan ik de inkt voor de HP OfficeJet V45 navullen?
In de winkel zijn navulbare items verkrijgbaar. Dit zijn concreet zogenaamde hervulbare patronen die – als ze leeg zijn – opnieuw gevuld kunnen worden met navulinkt. Ook kan je het navullen ook laten doen bij winkels die hier ervaring mee hebben. Deze organisaties bieden laag geprijsde huismerken of dure originele HP cartridge-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de officejet v45?
Jouw printer aansluiten en installeren is niet heel complex meer. Normaliter detecteert jouw Mac of windows laptop de aangesloten printer vanzelf al. Het snelst gaat dit met behulp van de actuele printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden op het gebruikersportaal van HP. De geldige printer drivers die werken met de officejet v45 zijn te vinden op de website van HP. Op de downloadpagina bekijk je voorts aanvullendeinformatie zoals een gebruiksaanwijzing, tips m.b.t. het onderhoud en advies over storingen.

Wat kan ik doen bij error codes en storingen bij de officejet v45?
Een printerstoring is ongewenst en kan voor veel problemen zorgen. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Zulke foutmeldingen kun je achterhalen via handleidingen van het merk. Ongemakkelijke HP OfficeJet V45 storingen zijn; geen wifi, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, reiniging, geen inkt, wil niet scannen, langzaam, afdrukken kost veel inkt, cartridgeprobleem, wil niet printen.

Hoe maak ik een printer geschikt voor het netwerk?
De actuele HP scanners en printers werken met draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Groot pluspunt is dat je vanuit je luie stoel kunt printen met elk gewenst device (laptop, PC, smart devices). De officejet v45 WiFi printer is dan via internet te benaderen. Evenzeer kun je eenvoudig een printopdracht versturen vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Is er ook een printerinkt abonnement?
Tegenwoordig zijn er een aantal aanbieders waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. De fabrikant stuurt je 4 wekelijks, om de zoveel maanden of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een gevulde voordelige cartridge. Op die manier zit je nooit met een leeg inktpatroon en heb je de garantie dat de printer altijd bruikbaar is. Je hebt diverse cartridge abonnementen. Van eenvoudig (75 prints per maand) tot wat duurdere contracten (500-750 prints per maand).

Plaats een reactie