bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Photosmart 1115cvr

Eenvoudig online inkt voor de HP Photosmart 1115cvr bestellen en laten bezorgen? Via Inktaanbieding.nl tref je de bekendste winkels en acties voor toners en cartridges voor elke printer. Op die manier vind je direct goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en natuurlijk de basis zwarte inkt die past in je photosmart 1115cvr in januari 2023. Verder doorzoek je via onze experts tips om te besparen op de printkosten, info betreffende klooninkt & bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges worden al aangeboden vanaf €13,50.
 • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de photosmart 1115cvr: Blauw (Cyaan), Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Zwart.
 • Er kan worden gekozen voor klooninkt of originele inkt van HP.
 • Namaak inkt is stukken goedkoper en wordt volledig gevuld. Dit resulteert in een besparing van zo’n 60%.
 • Een veel besteld item is de HP 45 XL + HP 78 XL multipack.
 • Aanrader: bestel direct een voordeelverpakking voor de beste deal.

Spring direct naar: Bekijk de goedkoopste inkt voor HP Photosmart 1115cvr | Besparen op de printkosten | Welke inkt moet ik kopen voor de photosmart 1115cvr? | Uitleg inkt vervangen | Huismerk inkt opties | Handige FAQ met veelgestelde vragen

MerkHP
Seriephotosmart
Modelnummer1115cvr
Categorie printerInkjet
Populaire cartridgeHP 45 XL + HP 78 XL multipack
Vanafprijs €€€

Goedkoopste HP Photosmart 1115cvr printerinkt kopen (januari 2023)

Printen is nu eenmaal duur. Een A4-tje met tekst kost – afhankelijk van de gekozen inkt – gemiddeld een paar cent en eentje met kleuren gemiddeld €0,12 voor een print. Door gebruik te maken van de goedkoopste HP Photosmart 1115cvr cartridges kan iedereen eenvoudig geld besparen. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel om nieuwe inkt te kopen is in veel gevallen onverstandig. Je bent veel goedkoper uit als je het online koopt. Dat blijkt uit de prijspeiling die de Consumentenbond elk jaar uitvoert. Dit is met name zo voor HP originele merkcartridges en merktoners. In het schema hierna vergelijk je populaire online leveranciers waar je op een betrouwbare manier eenvoudig inkt kunt bestellen. Per leverancier check je of ze alternatieve inkt en/of originele producten leveren.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

6 tips om te besparen op de printkosten
Printen voor een gunstig tarief met de photosmart 1115cvr? Hierna bekijk je diverse tips om nog goedkoper te kunnen printen.

 • Ga voor namaak inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde en je bespaart tot wel 65%.
 • Kies indien mogelijk voor zwart-wit printen. Kleureninkt is duur.
 • Test de diverse printinstellingen. Onder opties vind je verschillende instellingen zoals snelle modus. Je levert dan iets in op kwaliteit, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
 • Probeer lettertypes zoals Courier en Garamond.
 • Druk dubbelzijdig af. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Trek de stekker uit de printer als er geen afdruktaken zijn. Dit is om onnodig reinigen tegen te gaan.

Welke inkt kan ik gebruiken in een photosmart 1115cvr?

De seintje dat dat de voorraad inkt te laag is? Let op: Inktniveau waarschuwingen kun je vaak nog wel even negeren. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en verwissel deze direct wanneer de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one HP Photosmart 1115cvr betreft een inkjetprinter. Hij maakt gebruik van cartridges. Check eerst welke kleur vervangen moet worden. Aansluitend is het belangrijk dat je weet welk type je nodig hebt. Dit is simpel uit te zoeken.

 1. Het makkelijkste is om te zoeken op cartridgenummer of fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Zoek op printernaam. Zoals 1115cvr uit de serie photosmart van HP.
 3. Bekijk de doos/handleiding; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij de bekende webwinkels als Inkclub en Staples worden tevens budgetmerken verkocht. Deze zijn voordeliger en er zit vaak meer inkt in. Meer details check je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP Photosmart 1115cvr CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Paarsblauw en RAL 5002.
HP Photosmart 1115cvr MagentaRozeRoze inkt voor met name Zuiverrood of RAL 3016.
HP Photosmart 1115cvr YellowGeelGele inkt voor kleuren als Meloengeel en RAL 1012.
HP Photosmart 1115cvr Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van tekst.
Tabel met kleuren inktcartridges voor de photosmart 1115cvr.

Erkende cartridges voor een photosmart 1115cvr.
Wij hebben de volgende ontdekt die werken met deze printer.

 1. HP 45 XL + HP 78 XL multipack
 2. HP 45 XL zwart
 3. HP 78 XL Kleur


Voordelige HP Photosmart 1115cvr cartridge vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Dan wordt het tijd om de cartridge te vervangen. Verderop bieden wij adviezen waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges photosmart 1115cvr vervangen

 1. Inzicht in welke kleur(en) vervangen moeten worden

  Je computer of laptop geeft aan welke kleur(en) vervangen moeten worden.

 2. Lege cartridge verwisselen

  Zet de printerklep open en klik de lege patronen eruit. Gooi het nooit zomaar weg maar lever ze in bij een winkel of inzamelpunt.

 3. Verpakkingsmateriaal verwijderen

  Haal de nieuwe cartridge uit het verpakkingsmateriaal. Verwijder het plasticje zoals weergegeven in de gebruiksaanwijzing.

 4. Nieuwe cartridge in de printer plaatsen

  Plaats het patroon in de printer. Zorg dat het goed vastklikt en sluit de klep.

 5. Installeren

  De printer gaat nu starten met een validatieproces van de nieuwe inkt. Zodra het allemaal gelukt is wordt het correcte inktniveau getoond. Je kunt weer afdrukken.

printerinkt-HP Photosmart 1115cvr

Beste HP Photosmart 1115cvr huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw photosmart 1115cvr? Dan moet je nieuwe inkt kopen. Je hebt meerdere keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is soms wel de helft zo goedkoop, heeft 25% meer ml inhoud en doet qua kwaliteit eigenlijk niet onder voor merk-inkt.

Wat is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn ingezamelde oude merkproducten die op professionele wijze worden getest, gereinigd en opnieuw gevuld. Dit navullen gebeurt vaak door erkende specialisten en zijn vaak een keer zo goedkoop vergeleken met het A-merk. Huismerk-inkt is doorgaans 100% gevuld, terwijl je vaak ziet dat dit bij de A-merken vaak niet gebeurt. De afdrukkosten gaan dus fors omlaag. De afdrukkwaliteit is zo goed als hetzelfde als officiële inkt. 

Vaak voorkomende problemen rondom het installeren van een huismerk cartridge
In enkele gevallen zul je een foutmelding krijgen als je wilt printen met imitatie inkt. Dit probleem ontstaat doordat HP wil dat jij als consument hun merkcartridges toepast. Dit type waarschuwing kan je negeren en wegklikken. Lukt printen dan alsnog niet? We bieden onderstaand een aantal dingen die je kunt proberen.

 1. Achterhaal of je de juiste imitatie cartridge hebt geplaatst.Lees op de verpakking welk modelnummer erop staat en kijk of deze matcht met de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Ga de printer opnieuw opstarten. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Bekijk of de inktcartridge wel goed vast zit.
 4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je wel eens eerst een printje maken met de (meegeleverde) inkt. Vervolgens wordt het gedoogd om voor alternatieve inkt te kiezen.
 5. Achterhaal of je het beschermmateriaal verwijderd hebt.
 6. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
 7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van HP.
 8. Maak de printkop schoon.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Zwart printen lukt niet i.v.m. lege kleureninkt, wat kan ik doen?
Diverse printers weigeren zwart-wit te printen in het geval dat de kleureninkt op is. Dat is zeer frustrerend. Doorgaans is hier wel wat aan te doen. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor enkel zwart-wit afdrukken. Werkt dit niet? Plak een stuk donker plakband over de sensor van de lege HP Photosmart 1115cvr cartridge.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de photosmart 1115cvr?
Een groot deel van de apparaten draaien automatisch een reinigingsprogramma voor de printkop. Door dit systeem blijft de print kwaliteit goed. Af en toe uw HP cartridges er even in en uit halen wordt ook geadviseerd. Je apparaat laat het automatisch weten als het nodig is om te reinigen. Ook als de printer langere tijd in de stand-by stand staat zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Kan ik de inkt voor de HP Photosmart 1115cvr hervullen?
Er bestaan unieke navulbare items verkrijgbaar. We hebben het hier over cartridges of toners die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. Daarnaast kan dit ook worden gedaan door computerwinkels die hier meer ervaring mee hebben. Deze organisaties bieden voordelige namaak producten of kostbare originele HP cartridge-inkt.

Kan ik zelf de software en drivers updaten voor een photosmart 1115cvr?
Printers en scanners op de juiste manier installeren hoeft niet zo frustrerend meer te zijn. Gewoonlijk herkent jouw Mac of windows computer een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Je kunt uiteraard gebruik maken van de up-to-date printersoftware. Dat kun je downloaden via de online portalen van HP. De beste printer drivers die passen bij de photosmart 1115cvr staan vermeld op de website van HP. Op de service- en updates pagina bekijk je voorts additionele specificaties zoals een gebruikershandleiding, de juiste instellingen en hulp voor het oplossen van problemen.

Wat kan ik doen bij error codes en storingen bij de photosmart 1115cvr?
Een printerstoring is irritant en komt altijd als je net iets belangrijks moet printen. Door de foutcodes weet jij waar je aan toe bent. Zulke error-codes zijn te benaderen op het informatieportaal en via supportmedewerkers. Vaak voorkomende HP Photosmart 1115cvr storingen zijn; vastgelopen papier, reiniging, printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen wifi, wil niet printen, slecht leesbare tekst, cartridgeprobleem, langzaam, wil niet scannen.

Hoe installeer ik een printer in het netwerk?
De huidige HP printapparaten werken met Airprint en Wifi zodat je ook draadloos kunt afdrukken. Dit heeft als voordeel dat je ook kunt afdrukken met elk gewenst device (laptop, PC, smart devices). De photosmart 1115cvr WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Ook kan je eenvoudig een document of mail printen vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Hoe handig is een printer abonnement?
Er bestaan steeds meer merken en aanbieders die een inkt-abonnement aanbieden. Je ontvangt dan elke 8 weken, om de zoveel maanden of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een nieuwe goedkope cartridge. Op die manier heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en kun jij ervan op aan dat de printer het doet. Je hebt diverse cartridge abonnementen. Van goedkoop (75 prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (meer dan 1000 prints per maand).

Plaats een reactie