bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Photosmart P1100xi

Online inkt voor de HP Photosmart P1100xi bestellen en laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker check je de beste online verkooppunten en kortingsacties voor toners en cartridges voor elke printer. Op deze manier vind je gemakkelijk goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en niet te vergeten zwarte inkt die gebruikt kunnen worden in een photosmart p1100xi in januari 2023. Verder vind je op deze pagina tips om te besparen op de printkosten, informatie met betrekking tot voordelen + nadelen van huismerk en bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges vind je al vanaf €17,50.
 • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de photosmart p1100xi: Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) Geel (Yellow) en Zwart.
 • Doorgaans zijn er twee keuzes: imitatie inkt of originele inkt van HP.
 • Kloon inkt is lager geprijsd en wordt volledig gevuld. Je bespaart al snel 60%.
 • Een populair product is de HP 45 XL + HP 78 XL multipack.
 • Let op: met een voordeelverpakking ben je nog goedkoper uit.

Inhoudsopgave: Vind de goedkoopste inkt voor HP Photosmart P1100xi | Goedkoper printen met deze bespaartips | Wat is geschikte inkt voor de photosmart p1100xi? | Stappenplan inkt vervangen | Uitleg over huismerk inkt | Veelgestelde vragen (FAQ)

MerknaamHP
Printerseriephotosmart
Modelp1100xi
Soort printerInkjet
Populaire cartridgeHP 45 XL + HP 78 XL multipack
Prijsindicatie € – €€

Goedkoopste HP Photosmart P1100xi printerinkt bestellen (januari 2023)

Printen is best kostbaar. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost je om en nabij de enkele centen en in kleur om en nabij de €0,10 – €0,12 per afdruk. Met het assortiment van de goedkoopste HP Photosmart P1100xi cartridges kan iedereen eenvoudig geld besparen. Een merkdealer / winkel binnenlopen om nieuwe inkt te kopen is meestal nogal prijzig. Het is vaak extra voordelig als je bij een webwinkel koopt. Dat weten we van de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit geldt in het bijzonder voor HP originele merktoners en merkcartridges. In het volgende schema tref je de meest populaire online aanbieders waar je moeiteloos en gemakkelijk de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per verkooppunt tonen we of ze navulbare inkt of juist merk-inkt in hun aanbod hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Besparen op de kosten van een photosmart p1100xi? In de volgende lijst communiceren we verschillende tricks om nog goedkoper te kunnen printen.

 • Kies voor budget inkt. De afdrukkwaliteit is erg goed en je bespaart op deze manier al gauw 50%.
 • Geef de voorkeur aan de zwart-wit optie. Kleureninkt is vele malen duurder.
 • Ga eens aan de slag met de verschillende printerinstellingen. Zo kan je vaak kiezen voor de optie lage kwaliteit. De afdrukkwaliteit gaat iets achteruit, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
 • Overweeg een lettertype als Courier en Times New Roman.
 • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Zo verbruik je veel minder papier.
 • Trek de stekker uit de printer als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Anders zal de printer onnodig vaak reinigen.

Wat is geschikte inkt voor de photosmart p1100xi?

Krijg je een seintje dat de inktvoorraad op is? Goed om te weten: Deze meldingen zijn een schatting. Wacht dus altijd even af met vervangen. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en plaats de nieuwe inkt pas als de kwaliteit van een printje onvoldoende is.

De all-in-one HP Photosmart P1100xi is een zogenoemde inkjetprinter. Hij maakt gebruik van cartridges. Bekijk altijd welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Hierna vergelijk je welk type je nodig hebt. Dit kun je moeiteloos zelf doen.

 1. De snelste weg is te zoeken op cartridgenummer / fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Zoek op het printertype. Hier betreft het de p1100xi uit de serie photosmart van HP.
 3. Doorzoek de handleiding; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij een aantal shops zoals 112supplies en Mediamarkt.nl kom je vaak uit bij een goedkoper huismerk. Deze zijn scherp geprijsd en beschikken over meer printvermogen. Meer informatie lees je hier.

TypeKleurInfo
HP Photosmart P1100xi CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Azuurblauw en RAL 5013.
HP Photosmart P1100xi MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Verkeersrood of RAL 4012.
HP Photosmart P1100xi YellowGeelGele inkt voor kleuren als Dahliageel en RAL 1011.
HP Photosmart P1100xi Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met beschikbare inktcartridges voor de photosmart p1100xi.

Relevante cartridges voor een photosmart p1100xi.
Wij hebben deze gevonden die geschikt zijn voor deze printer.

 1. HP 363XL Voordeelbundel
 2. HP 363XL inktcartridge Zwart
 3. HP 363XL inktcartridge Cyaan
 4. HP 363XL inktcartridge Magenta
 5. HP 363XL inktcartridge GeelHP 363XL inktcartridge Foto cyaan
 6. HP 363XL inktcartridge Foto magenta


Voordelige HP Photosmart P1100xi cartridge vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Start dan het proces om de cartridge te plaatsen. Hieronder staat adviezen met alle benodigde informatie.

Uitleg cartridges photosmart p1100xi vervangen

 1. Welke kleuren vervangen?

  Je PC / Mac zal een melding tonen welke van de CMYK-patronen je moet verversen.

 2. Lege cartridge verwijderen

  Open de printerkap en verwijder het lege patroon. Zet het niet bij het afval. Zoek uit waar je ze het beste kunt weggooien.

 3. Open de nieuwe verpakking

  Haal de nieuwe cartridge uit het verpakkingsmateriaal. Haal het ontluchtingslabel er af zoals je kunt lezen in de bijgeleverde instructies.

 4. Nieuwe cartridge in de printer zetten

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit de printer.

 5. Installatieproces

  De printer controleert de geplaatste inkt. Zodra je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt wordt het correcte inktniveau getoond. Optioneel kan je een testprintje maken.

printerinkt-HP Photosmart P1100xi

Beste HP Photosmart P1100xi huismerk printerinkt kopen

Krijg je een melding dat je niet meer kunt printen met jouw photosmart p1100xi? Dan moet je nieuwe inkt kopen. Er zijn grofweg 2 mogelijkheden: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is soms wel de helft zo goedkoop, heeft een groter inhoud en zorgt doorgaans voor net zulke mooie printjes als merk-inkt.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn officiele merkartikelen die worden geïnspecteerd en schoongemaakt en opnieuw worden gevuld. Dit navullen gebeurt vaak door erkende specialisten en zijn vaak een keer zo goedkoop vergeleken met het A-merk. Imitatie inkt is tot het maximale niveau vol, wat bij de A-merken niet het geval is. Printen is dus een stuk goedkoper. De kwaliteit van een afdruk is uitstekend en doet amper onder voor standaard inkt. 

Wat doe doen bij problemen met het installeren van een huismerk cartridge
Zo nu en dan krijg je een foutmelding als je wilt afdrukken met imitatie inkt. Dit probleem ontstaat doordat HP het liefste ziet dat jij hun originele cartridges gebruikt. Deze storingscode kan je doorgaans wegdrukken. Loop je alsnog tegen problemen aan? Je leest onderstaand nog een aantal tips.

 1. Controleer of je de geschikte imitatie cartridge hebt gesteld. Zoek uit welk modelnummer erop staat en kijk of deze strookt met het origineel.
 2. Trek de stekker uit de printer. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
 3. Loop nog eens na of de inktcartridge goed vastgeklikt zit.
 4. Bij een nieuwe printer moet je vaak eerst een afdruk maken met originele inkt. Hierna kan je de alternatieve inkt gebruiken.
 5. Kijk of je het lipje hebt weggedaan.
 6. Zorg voor schone contactpunten bij het patroon.
 7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van HP.
 8. Reinig de printkop.

Veelgestelde vragen

Ik kan niet zwart printen omdat de kleur leeg is, is dit op te lossen?
Diverse printers blokkeren de zwart-wit functie wanneer 1 andere kleur (cyaan, geel, magenta) op is. Behoorlijk irritant. Er is wel een oplossing zodat je niet onnodig dure kleureninkt hoeft te kopen. Ga naar de instellingen van de printer en kies voor printen in zwart-wit. Lukt dit niet? Plak een zwart tapeje op de volumelezer van de lege HP Photosmart P1100xi cartridge.

Zit er een programma voor inkt reinigen op de photosmart p1100xi?
De meeste printers hebben een intern reinigingsprogramma voor een optimale werking van de printkop. Zo blijft de print kwaliteit goed. Soms de HP cartridges ontdoen van stof is ook aan te raden. De software indiceert wanneer het gereinigd moet worden. Ook wanneer de printer inactief is zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Kan ik de inkt voor de HP Photosmart P1100xi opnieuw vullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare artikelen te koop. Dit zijn cartridges of toners die zelfstandig eenvoudig bij te vullen zijn met navulinkt. Daarnaast kan je het navullen ook laten doen bij specialisten die hier faciliteiten voor hebben. Deze specialisten geven budget kloon producten en verstrekken geen originele HP cartridge-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de photosmart p1100xi?
Je all-in-one apparaat voorzien van nieuwe software kost tegenwoordig niet veel tijd. Normaal gesproken detecteert een windows laptop of Mac je printer binnen enkele seconden. Je kunt uiteraard gebruik maken van de up-to-date printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden via de service en ondersteuning pagina van HP. De geldige printer drivers die werken met de photosmart p1100xi zijn te vinden op de website van HP. Op deze plek check je verder additionele assistentie zoals handleiding, garantievoorwaarden, info over het reinigingsprogramma en hulp bij netwerkproblemen.

Wat kan ik doen bij error codes en storingen bij de photosmart p1100xi?
Een printerstoring is vervelend en kan voor veel problemen zorgen. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Dergelijke error-codes zijn op te zoeken op de support-pagina van de verkoper. Bekende HP Photosmart P1100xi storingen zijn; reiniging, printkop fout, geen wifi, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen inkt, slecht leesbare tekst, afdrukken kost veel inkt, cartridgeprobleem, langzaam, wil niet scannen.

Hoe hang ik de printer aan mijn netwerk?
De nieuwere HP scanners en printers verschaffen draadloze (wireless) printopties via airprint (WiFi). Dit heeft als voordeel dat je vanuit je luie stoel kunt printen zonder kabel aan de PC of laptop. De photosmart p1100xi WiFi printer bespaart je dus heel veel tijd. Evengoed kunnen de printfunctionaliteiten worden gebruikt via de App op een tablet of smartphone.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
We onderscheiden een aantal merken en aanbieders waar je een inkt-abonnement kunt nemen. De fabrikant stuurt je om de paar weken, om de paar maand of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een nieuwe goedkope cartridge. Op die manier zit je nooit met een leeg inktpatroon en weet je zeker dat je ten allen tijde een afdruk kunt maken. Er bestaan meerdere cartridge abonnementen. Van budget (50 prints per maand) tot duur (500-750 prints per maand).

Plaats een reactie