bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Lexmark T

Online inkt voor de Lexmark T bestellen en gratis laten bezorgen? Op Inktaanbieding.nl ontdek je de goedkoopste aanbieders en aantrekkelijke acties voor printerinkt voor alle printers. Daardoor ontdek je eenvoudig goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en vanzelfsprekend zwarte inkt die geldig zijn voor de t laser in maart 2023. Daarbovenop lees je op onze site slimme bespaartips, specificaties aangaande huismerk-inkt & problemen / printerstoringen.

 • Inkttoners worden soms al verkocht v.a. €41,25.
 • Er zijn verschillende kleuren voor de t laser: Geel (Yellow), Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) en Zwart.
 • Bij de meeste webshops kan je kiezen uit een budgetlabel of originele inkt van Lexmark.
 • Namaak inkt is financieel interessanter en wordt volledig gevuld. Je bespaart tot wel 55%.
 • Een veel besteld inktproduct is de Lexmark 64016HE toner zwart.
 • Let op: je kunt nog meer geld besparen met een voordeelverpakking.

Spring direct naar: Goedkoopste inkt voor Lexmark T | Tips om te besparen op de printkosten | Welke inkt moet ik kopen voor de t laser? | Informatie over inkt vervangen | Huismerk inkt opties | FAQ met veelgestelde vragen

MerknaamLexmark
Seriet
Modelnummerlaser
Soort printerLaser
Vaak gekozen tonerLexmark 64016HE toner zwart
Verwachte prijs €€ = €€€

Goedkoopste Lexmark T printerinkt bestellen (maart 2023)

Printen is soms niet erg voordelig. Een A4-tje met tekst kost – afhankelijk van de gekozen inkt – gemiddeld tussen de 1 en 6 eurocent en een print met kleur al gauw €0,11 per print. Middels de goedkoopste Lexmark T toners bespaar je eenvoudig veel geld. Kiezen voor een lokale speciaalzaak voor je inkt-aankoop is in de regel niet slim. Het is qua prijs gunstiger als je het online koopt. Dit komt naar voren uit de jaarlijkse test van de Consumentenbond. Dit zien we het sterkst bij Lexmark originele merktoners en merkcartridges. In het overzicht hieronder vergelijk je de meest populaire online aanbieders waar je op een betrouwbare manier vandaag nog de juiste inkt kan bestellen. Per leverancier kan je bekijken of ze hervulbare inkt en/of originele producten aanbieden.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Nog voordeliger printen met de t laser? Hierna vind je diverse tips om nog goedkoper te kunnen printen.

 • Neem budget inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar en zo bespaar jij tot maar liefst 50%.
 • Kies indien mogelijk voor zwart-wit printen. Kleureninkt is duur.
 • Verdiep je eens in de printinstellingen. Stel de printer in op bijvoorbeeld draft mode. De kwaliteit is iets minder, maar het verbruikt al snel 10% minder inkt.
 • Selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen. Zo verbruik je veel minder papier.
 • Haal de stekker uit de printer als er niet geprint wordt. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt kan in een t laser?

Ontvang je een berichtje dat de inkt op is? Advies: Waarschuwingen m.b.t. de inktvoorraad blijken vaak niet te kloppen. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en ververs deze wanneer de afdrukkwaliteit onaanvaardbaar is.

De all-in-one Lexmark T betreft een laserprinter. Dit type maakt gebruik van toners. Check eerst welke kleur je moet vervangen. Hierna onderzoek je welk type je nodig hebt. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. Het beste kun je kijken naar het tonernummer of de fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Je kunt ook zoeken op printer. Hier betreft het de laser uit de serie t van het merk Lexmark.
 3. Lees de handleiding door; daar geeft fabrikant ook aan welke inkt je kunt gebruiken.

Bij diverse aanbieders zoals Inktweb.nl en Goedkoopprinten.nl kom je vaak uit bij een goedkoper huismerk. Doorgaans gunstig geprijsd en ook volledig gevuld. Meer details daarover lees je hier.

TypeKleurInfo
Lexmark T CyaanBlauwBlauwe inkt voor met name Kobaltblauw en RAL 5008.
Lexmark T MagentaRozeRoze inkt voor kleuren als Vuurrood of RAL 3005.
Lexmark T YellowGeelGele inkt voor met name Ivoorkleurig of RAL 1004.
Lexmark T Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met de mogelijke inkttoners voor de t laser.

Populaire toners voor een t laser.
Ons systeem heeft verschillende gevonden die werken met deze printer.

 1. Lexmark 51B2000 (512) Toner Zwart


Voordelige Lexmark T toner vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Dan is het tijd om de toner te wisselen. Hierna staat adviezen waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg toners t laser vervangen

 1. Welke kleuren moet ik vervangen?

  De PC indiceert welke van de CMYK-patronen je moet verversen.

 2. Oude toner uit het aparaat halen

  Open de printerkast en haal voorzichtig het lege patroon eruit. Zet het niet bij het afval. Let op: dit behoort tot chemisch afval.

 3. Verwijder verpakkingsmateriaal

  Haal de nieuwe toner voorzichtig uit de verpakking. Haal het plakkertje er af zoals aangegeven op de verpakking.

 4. Nieuwe inkttoner plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit de klep.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer zal vervolgens starten met analyseren van de geplaatste inkt. Als je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt zal de storingscode verdwijnen. Je kunt weer afdrukken.

printerinkt-Lexmark T

Beste Lexmark T huismerk printerinkt kopen

Zit er niet meer genoeg inkt in jouw t laser? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Kies voor een van deze twee: originele inkt van Lexmark of huismerk toners. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft 25% meer ml inhoud en heeft dezelfde hoge kwaliteit als merk-inkt.

Hoe werkt huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn originele merkpatronen die nagevuld en opnieuw verkocht worden. Dit proces gebeurt bij erkende specialisten en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Namaak inkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, wat bij de grote merken vaak niet gebeurt. Het is dus een slimme manier om te besparen. De kwaliteit toont 99% overeenkomst met standaard inkt. 

Vaak voorkomende problemen rondom het installeren van een huismerk toner
In enkele gevallen toont de printer een foutmelding als je wilt printen met imitatie inkt. Deze situatie komt voor omdat Lexmark eigenlijk wil dat jij hun eigen toners gebruikt. Dit soort melding kan je in de meeste gevallen gewoon wegklikken. Kun je het niet wegklikken? Je treft hierna een aantal oplossingen die je kunt proberen.

 1. Begin met kijken of je de geschikte kloon toner hebt geplaatst.Noteer het modelnummer en kijk of deze hetzelfde is als het nummer in de gebruikershandleiding.
 2. Reset de printer naar de fabrieksinstellingen. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
 3. Bekijk of de inkttoner wel goed vast zit.
 4. Bij de wat meer recente printers moet je dikwijls eerst een testprintje doen met de merkinkt. Hierna kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Controleer of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan.
 6. Gebruik een zachte doek om de contactpunten schoon te maken.
 7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van Lexmark.
 8. Laat de printer de printkop / spuitkanalen reinigen.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Ik kan geen zwart-wit printen omdat kleureninkt op is, wat kan ik doen?
Een deel van de printer schakelen de zwart-wit functie uit zodra de roze, gele of blauwe inkt op is. Dat geeft grote irritatie. Dit probleem is gelukkig wel op te lossen. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor puur zwart-wit printing. Werkt dit niet? Plak een stukje tape over het venster van de lege Lexmark T toner.

Bestaat de optie inkt reinigen voor de t laser?
Nieuwe multifunctionals hebben de ingebouwd reinigingsprogramma voor een optimale werking van de printkop. Door dit systeem blijft jouw printer in topconditie. Zo nu en dan uw Lexmark toners ontdoen van stof is ook een goed idee. Je product indiceert wanneer het tijd is voor de reiniging. Ook als de printer niet gebruikt wordt (standby) wordt het onderhoud uitgevoerd.

Hoe kan ik de inkt voor de Lexmark T opnieuw vullen?
In de winkel zijn navulbare producten voor handen. Dit zijn speciale patronen die jij gewoon zelf thuis kunt bijvullen met navulinkt. Vaak kan je dit ook laten doen bij ondernemingen die hierin gespecialiseerd zijn. Deze ondernemingen bieden betaalbare namaak artikelen in plaats van originele Lexmark toner-inkt.

Hoe kan ik software en drivers updaten voor de t laser?
Jouw all-in-one printer op de juiste manier installeren doet iedereen eenvoudig zelf. Vaak herkent jouw Mac of windows computer de nieuwe printer direct. Belangrijk is wel de geldige printersoftware. Dat kun je downloaden via de online portalen van Lexmark. De populairste printer drivers voor een t laser staan voor je klaar op de website van Lexmark. In het downloadcentrum tref je ook additionele ondersteuning zoals een gebruikershandleiding, de juiste instellingen en hulp bij netwerkproblemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de t laser?
Een printerstoring is vervelend en kan voor veel problemen zorgen. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Dergelijke foutmeldingen kun je achterhalen via de service en ondersteuning pagina van de leverancier. Veel voorkomende Lexmark T storingen zijn; reiniging, vastgelopen papier, slechte verbinding met mobiele apparaten, printkop fout, geen inkt, slecht leesbare tekst, cartridgeprobleem, langzaam, afdrukken kost veel inkt, wil niet scannen.

Hoe installeer ik een printer in het netwerk?
De beste Lexmark printers beschikken over Airprint en draadloze WiFi functionaliteiten (wireless). Groot pluspunt is dat je overal in huis kunt printen met elk gewenst device (laptop, PC, smart devices). De t laser WiFi printer biedt dus veel vrijheid via internet. Op dezelfde manier kunnen er ook prints gemaakt worden via de app op je telefoon of tablet.

Wat zijn de voordelen van een inkt abonnement?
Vandaag de dag zien we verschillende fabrikanten die een inkt-abonnement aanbieden. De fabrikant stuurt je per 4 weken, 4 keer per jaar of zodra de inkt bijna op is een volle goedkope toner. Door hiervan gebruik te maken weet je zeker dat je altijd over voldoende inkt beschikt en kan je ervan uitgaan dat de printer je niet laat zitten. Er is een ruim aanbod van toner abonnementen. Van voordelig (75 prints per maand) tot wat duurdere contracten (meer dan 1000 prints per maand).Zoek jouw printer binnen deze serie
 • Lexmark T 644DTN
 • Lexmark T 644N
 • Lexmark T 644TN
 • Lexmark T 640
 • Lexmark T 640DN
 • Lexmark T 640DTN
 • Lexmark T 640N
 • Lexmark T 642
 • Lexmark T 642DN
 • Lexmark T 642DTN
 • Lexmark T 642N
 • Lexmark T 644
 • Plaats een reactie