bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt OKI C330DN

Zonder gedoe inkt voor de OKI C330DN bestellen en laten bezorgen aan huis? Op Inktaanbieding.nl check je de bekendste aanbieders en acties voor cartridges en toners die passen in jouw printer. Daardoor bekijk je snel goedkope kleureninkt (cyaan, magenta, geel) en vanzelfsprekend zwarte inkt die toepasbaar zijn voor de C 330dn in oktober 2021. Daarbij tref je via onze experts tips om te besparen op de printkosten, specificaties inzake klooncartridges & technische specificaties.

 • Inkttoners worden al aangeboden vanaf €46,75.
 • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de C 330dn: Geel (Yellow), Roze (Magenta), Blauw (Cyaan) en Zwart.
 • Er worden diverse soorten aangeboden: het huismerk of originele inkt van Oki.
 • Navulbare inkt is aanzienlijk voordeliger en is volledig gevuld. Dit levert een besparing op van wel 65%.
 • Een veel besteld patroon is de OKI 44469803 – 44469704 voordeelbundel.
 • Let op: kies voor een voordeelverpakking.

Spring direct naar: Overzicht goedkoopste inkt voor OKI C330DN | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt kan ik gebruiken in een C 330dn? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt opties | Bekijk de veelgestelde vragen

MerknaamOki
PrinterserieC
Model330dn
PrintersoortLaser
Geschikte tonerOKI 44469803 – 44469704 voordeelbundel
Gemiddelde prijs €€€

Goedkoopste OKI C330DN printerinkt bestellen (oktober 2021)

Printen is soms niet erg voordelig. Een A4-tje met tekst kost je circa €0,05 – €0,06 en eentje met kleuren om en nabij de €0,11 per afdruk. Door gebruik te maken van de goedkoopste OKI C330DN toners kan je al snel vele tientallen euro’s besparen. Kiezen voor een lokale speciaalzaak om daar inkt aan te schaffen is meestal een duur grapje. Het is vaak extra voordelig als je online de inktprijzen vergelijkt. Dat toont de prijspeiling die de Consumentenbond elk jaar uitvoert. Dit speelt met name bij Oki originele merktoners en merkcartridges. In het volgende schema vind je de meest populaire webwinkelswaar je op een betrouwbare manier eenvoudig inkt kunt bestellen. Per webshop noteren we of ze namaak inkt of ook originele a-merk producten leveren.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Nog voordeliger printen met de C 330dn? In het volgende schema bekijk je verschillende truukjes zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

 • Ga voor budget inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde en bespaart al snel 55%.
 • Print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
 • Printers hebben verschillende bespaaropties. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als draft mode. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, alleen je inktverbruik daalt al gauw met 10%.
 • Probeer lettertypes zoals Ecofont of Times New Roman.
 • Print dubbelzijdig. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Trek de stekker uit de printer als deze een tijdje stil staat. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt moet ik kopen voor de C 330dn?

Geeft de computer een berichtje dat de inktvoorraad op is? Opletten: Deze berichten worden doorgaans te vroeg afgegeven. Wacht dus altijd even af met vervangen. Zorg altijd voor een kleine voorraad voor thuis en vernieuw deze op het moment dat de kwaliteit van een printje onvoldoende is.

De all-in-one OKI C330DN betreft een laserprinter. Daarin passen toners. Check eerst welke kleur je moet vervangen. Dan achterhaal je welk product past. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Het makkelijkste is om te zoeken op tonernummer of de fabriekscode. Dit staat op het omhulsel van het huidige patroon.
 2. Zoek op het printertype. Denk dan aan 330dn uit de serie C van het merk Oki.
 3. Doorzoek de handleiding; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij de meeste online aanbieders als Inktshop.nl en printerinktshop.nl worden ook huismerken aangeboden. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en hebben meer volume (inhoud). Meer info check je verderop.

TypeKleurInfo
OKI C330DN CyaanBlauwBlauwe inkt voor o.a. Signaalblauw en RAL 5021.
OKI C330DN MagentaRozeRoze inkt voor Oudroze en RAL 4011.
OKI C330DN YellowGeelGele inkt voor met name Bremgeel of RAL 1035.
OKI C330DN Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met diverse inkttoners voor de C 330dn.

Relevante toners voor in een C 330dn.
Onze expert heeft de volgende ontdekt die werken met deze printer.

 1. OKI 44469803 – 44469704 voordeelbundel
 2. OKI 44469803 toner zwart
 3. OKI 44469706 toner cyaan
 4. OKI 44469705 toner magenta
 5. OKI 44469704 toner geel


Voordelige OKI C330DN toner vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan is het tijd om de toner te plaatsen. Hierna zetten we een handig stappenplan waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg toners C 330dn vervangen

 1. Inzicht in kleuren die je moet vervangen

  Je computer of laptop laat een popup zien welk CMYK patroon er aan vervanging toe is.

 2. Lege toner onttrekken

  Open de printerkap en verwijder het lege patroon. Gooi het nooit zomaar weg maar lever ze in bij een winkel of inzamelpunt.

 3. Pak de nieuwe inkt erbij

  Haal de nieuwe toner uit de verpakking. Verwijder het plastic zoals weergegeven op het doosje.

 4. Nieuwe inkttoner in de printer plaatsen

  Plaats het patroon in de lege houder. Zorg dat deze goed bevestigd zit en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer zal vervolgens starten met analyseren van de geplaatste inkt. Wanneer je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt zal de storingscode verdwijnen. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-OKI C330DN

Beste OKI C330DN huismerk printerinkt kopen

De inkt (bijna) op van jouw C 330dn? Dan moet je nieuwe inkt kopen. Er zijn twee mogelijkheden: originele inkt van Oki of huismerk toners. Klooninkt kan een besparing opleveren van wel 60%, kan in verhouding meer printjes maken en biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit als originele merkinkt.

Hoe goed is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn officiele merkartikelen die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit wordt gedaan door erkende specialisten en ze zijn doorgaans voordeliger. Klooninkt is tot het maximale niveau vol, wat bij de originele er nog wel eens aan schort. Het is dus een slimme manier om te besparen. De printkwaliteit is uitstekend en doet amper onder voor originele inkt. 

Wat doe doen bij problemen met het installeren van een huismerk toner
Soms krijg je een foutmelding bij het plaatsen van imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat Oki liever heeft dat jij hun originele toners plaatst .Zo’n foutcode wegklikken en doorgaan met printen. Kun je het niet wegklikken? Je leest hierna diverse snelle tips.

 1. Onderzoek of je de goede namaak toner hebt gesteld. Noteer het modelnummer en ga na of deze hetzelfde is als de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Haal de printer van het stroomnet. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
 3. Controleer of de inkttoner wel goed vast zit.
 4. Bij een nieuwe printer moet je vaak eerst een (test)afdruk maken met de meegeleverde inkt. Als je dat gedaan hebt is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Achterhaal of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd.
 6. Zorg voor schone contactpunten bij het patroon.
 7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van Oki.
 8. Onderhoud de printkop.

Veelgestelde vragen en problemen

Ik kan niet zwart printen omdat de kleur leeg is, is dit op te lossen?
Diverse printers stoppen met printen in zwart-wit als de roze, gele of blauwe inkt op is. Dat is zeer frustrerend. Je kunt er gelukkig wel iets aan doen. Selecteer in de printer de mogelijkheid voor zwart en wit printen. Geen effect? Plak een zwart tapeje over de sensor van de lege OKI C330DN toner.

Zit er een programma voor inkt reinigen op de C 330dn?
Het gros van de apparaten hebben de ingebouwd reinigingsprogramma om de printkop schoon te houden. Zo zul je altijd een goede afdruk krijgen. Om de paar maanden de Oki toners schoonmaken met een doekje is slim om te doen. Je apparaat geeft zelf aan wanneer het tijd is voor de reiniging. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) wordt het onderhoud uitgevoerd.

Hoe kan ik de inkt voor de OKI C330DN hervullen?
Er zijn speciale navulbare inktpatronen in de handel. We hebben het hier over speciale patronen die je simpel met navulinkt kunt bijvullen. In veel gevallen kan je dit ook laten uitvoeren door winkels die hier meer ervaring mee hebben. Deze ondernemingen geven laag geprijsde namaak artikelen en verstrekken geen originele Oki toner-inkt.

Waar kan ik actuele software en drivers downloaden voor de C 330dn?
Jouw printer aansluiten en installeren is sinds enkele jaren kinderspel. In de regel herkent een Mac of windows PC een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Belangrijk is wel de meegeleverde printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden via het downloadcentrum van Oki. De beste printer drivers die passen bij de C 330dn kan je altijd vinden op de website van Oki. In het supportcenter biedt de leverancier ook bijkomende specificaties zoals een gebruikershandleiding, reinigingstips en hulp bij netwerkproblemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de C 330dn?
Een printerstoring is ergerlijk maar is soms makkelijk op te lossen. Vaak komen er een foutcodes in beeld. Deze foutmeldingen zijn te benaderen via officiële platformen van de fabrikant. Vaak voorkomende OKI C330DN storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, geen inkt, geen wifi, printkop fout, langzaam, afdrukken kost veel inkt, wil niet scannen, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De nieuwste Oki printers zijn uitgerust met draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Groot pluspunt is dat ze ook werken vanaf jouw (onbekabelde) laptop of PC. De C 330dn WiFi printer is dan via internet te benaderen. Op dezelfde manier kan je eenvoudig een document of mail printen via de app op je telefoon of tablet.

Is er ook een printerinkt abonnement?
De laatste jaren zien we verschillende leveranciers waar je een maandelijks inkt abonnement kunt nemen. Het printermerk stuurt automatisch per 4 weken, per kwartaal of op het moment dat het inktniveau laag is een gevulde voordelige toner. Op die manier beschik je altijd over voldoende inkt en kun jij ervan op aan dat de printer het doet. Er bestaan meerdere toner abonnementen. Van voordelig (tientallen prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (duizenden prints per maand).

Plaats een reactie