bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt OKI C711DN

Probleemloos inkt voor de OKI C711DN bestellen en laten thuisbezorgen? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de beste winkels en kortingen voor cartridges en toners die passen in jouw printer. Daardoor scoor je vlug goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en vanzelfsprekend zwarte inkt die gebruikt kunnen worden in een C 711dn in december 2023. Eveneens doorzoek je op inktaanbieding.nl tips om te besparen op de printkosten, specificaties m.b.t. huismerk-inkt & technische specificaties.

 • Inkttoners worden soms al verkocht v.a. €50,00.
 • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de C 711dn: Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) Geel (Yellow) en Zwart.
 • Er zijn grofweg 2 opties: klooninkt of originele inkt van Oki.
 • Huismerk inkt is goedkoper en bevat meer inkt. Je bespaart al snel 55%.
 • Een prima item is de OKI 44318608 – 443118605 voordeelbundel.
 • Niet vergeten: de beste deal is vaak een speciale voordeelverpakking.

Inhoud: Vind de goedkoopste inkt voor OKI C711DN | Goedkoper printen met deze bespaartips | Welke inkt kan ik gebruiken in een C 711dn? | Informatie over inkt vervangen | Huismerk inkt gebruiken | Veelgestelde vragen met antwoorden

MerknaamOki
PrinterserieC
Modelnummer711dn
Soort printerLaser
Veel gebruikte tonerOKI 44318608 – 443118605 voordeelbundel
Geschatte prijs

Goedkoopste OKI C711DN printerinkt bestellen (december 2023)

Printen is soms niet erg voordelig. Een printje in zwart wit kost gemiddeld €0,03 – €0,06en een kleurenafdruk al gauw €0,08 – €0,11 voor een print. Middels de goedkoopste OKI C711DN toners bespaar je eenvoudig veel geld. Een willekeurige winkel binnenlopen voor een inktpatroon is in veel gevallen een duur grapje. Een lagere prijs kun je bereiken als je het online koopt. Dit komt naar voren uit de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit speelt met name bij Oki originele merkcartridges en merktoners. In de vergelijker hieronder bekijk je gerenommeerde online aanbieders waar je op een betrouwbare manier vandaag nog de juiste inkt kunt vinden. Per website tonen we of ze huismerk inkt of ook originele a-merk producten in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Nog voordeliger printen met de C 711dn? In het volgende schema communiceren we belangrijke tricks zodat jouw printkosten nog verder dalen.

 • Ga voor namaak inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde en dit resulteert in een besparing van zo’n 50%.
 • Maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing. Kleureninkt is duur.
 • Benut de verschillende functies van jouw printer. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als minimale kwaliteit. Je levert dan iets in op kwaliteit, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
 • Probeer lettertypes zoals Ecofont of Brush Script.
 • Stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Haal de stekker uit de printer als je deze niet gebruikt. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt is geschikt voor de C 711dn?

Zie je een berichtje dat de inktvoorraad op is? Tip: Inktniveau waarschuwingen zijn niet altijd nauwkeurig. Ga dus niet direct over tot het vervangen van de inkt. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en vervang pas wanneer de afdrukkwaliteit onaanvaardbaar is.

De all-in-one OKI C711DN is een zogeheten laserprinter. Hij is uitgerust met toners. Check eerst welke kleur vervangen moet worden. Daarna informeer je welk typenummer geschikt is. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. Je kunt het handigste zoeken op tonernummer / fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Google op het specifieke printernummer. Hier betreft het de 711dn uit de serie C van Oki.
 3. Lees de handleiding door; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij een aantal webshops zoals Go4inkt en Mediamarkt.nl worden ook huismerken aangeboden. Deze zijn scherp geprijsd en hebben meer ML inkt inhoud. Meer info bieden we verderop.

TypeKleurInfo
OKI C711DN CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Paarsblauw of RAL 5025.
OKI C711DN MagentaRozeRoze inkt voor kleuren als Roodpaars en RAL 3013.
OKI C711DN YellowGeelGele inkt voor kleuren als Licht ivoorkleurig of RAL 1003.
OKI C711DN Key / BlackZwartZwarte inkt voor het afdrukken van eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met verkrijgbare inkttoners voor de C 711dn.

Werkende toners voor o.a. de C 711dn.
We hebben diverse ontdekt die geschikt zijn voor deze printer.

 1. OKI 44318608 – 443118605 voordeelbundel
 2. OKI 44318608 toner zwart
 3. OKI 44318607 toner cyaan
 4. OKI 44318606 toner magenta
 5. OKI 44318605 toner geel


Voordelige OKI C711DN toner vervangen

De juiste inkt gevonden? Dan kan je beginnen met de toner te vervangen. Hieronder bieden wij een kort informatieblok met alle benodigde informatie.

Uitleg toners C 711dn vervangen

 1. Welke kleur is aan vervanging toe?

  Je windows of mac PC laat een popup zien welke van de CMYK-patronen je moet verversen.

 2. Lege toner verwijderen

  Doe de klep van de printer omhoog en onttrek de lege patronen uit het apparaat. Gooi ze niet weg maar lever ze in bij een printerzaak.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe toner uit het plastic. Haal het beschermmateriaal er af zoals dit wordt aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

 4. Nieuwe toner in het apparaat plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de sleuf (onderkant naar beneden). Zorg dat het goed vastklikt en sluit de klep weer af.

 5. Installatieproces

  De printer gaat nu starten met een validatieproces van de nieuwe inkt. Op het moment dat je dit op de juiste manier hebt gedaan wordt het correcte inktniveau getoond. Eventueel kan je een testafdruk maken.

printerinkt-OKI C711DN

Beste OKI C711DN huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw C 711dn? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Kies voor een van deze twee: originele inkt van Oki of huismerk toners. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft 25% meer ml inhoud en zorgt doorgaans voor net zulke mooie printjes als originele inkt.

Wanneer spreken we van huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn meestal gebruikte originele producten die opnieuw zijn gevuld en getest. Dit wordt geregeld door betrouwbare leveranciers en ze zijn doorgaans voordeliger. Een huismerk product is tot het maximale niveau vol, wat bij de originele niet perse het geval is. De afdrukkosten gaan dus fors omlaag. De printkwaliteit toont 99% overeenkomst met officiële inkt. 

Wat doe doen bij problemen met het installeren van een huismerk toner
In enkele gevallen zul je een foutmelding krijgen als je wilt afdrukken met imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat Oki hoopt dat jij hun eigen toners gebruikt. Deze melding kan je gewoon wegklikken. Kun je het niet wegklikken? Dan vind je hieronder nog een aantal tips.

 1. Bekijk of je de goede budget toner in huis hebt. Vind uit welk modelnummer het is en kijk of deze overeenkomt met het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Haal de printer even van het net. Werkt het niet? Laat de printer dan 30 minuten uit staan.
 3. Controleer of de inkttoner goed is geplaatst.
 4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je vaak eerst een (test)afdruk maken met de meegeleverde inkt. Wanneer dat is gelukt kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Onderzoek of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd.
 6. Gebruik een zachte doek om de contactpunten schoon te maken.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van Oki.
 8. Onderhoud de printkop.

Veelgestelde vragen

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, hoe is dat op te lossen?
Sommige printers blokkeren de zwart-wit functie wanneer 1 andere kleur (geel, magenta, cyaan) op is. Dit is frustrerend. In veel gevallen is dit op te lossen. Ga naar de instellingen van de printer en kies voor alleen zwart. Blijft de printer een error geven? Plak een stuk donker plakband over het venstertje van de lege OKI C711DN toner.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de C 711dn?
Het gros van de modellen draaien automatisch een reinigingsprogramma om uitdroging te voorkomen. Door deze werking zul je altijd een goede afdruk krijgen. Zo nu en dan uw Oki toners even nakijken en schoonmaken kan ook helpen. Je model vertelt je wanneer het gereinigd moet worden. Ook wanneer de printer inactief is kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Kan ik de inkt voor de OKI C711DN hervullen?
In de winkel zijn navulbare producten voor handen. We bedoelen dan zogenaamde hervulbare patronen die jij gewoon zelf thuis kunt bijvullen met navulinkt. In de regel kan je het navullen ook laten doen bij specialisten die alle benodigde materialen in huis hebben. Deze ondernemingen verstrekken voordelige kloon producten en verstrekken geen originele Oki toner-inkt.

Kan ik zelf de software en drivers updaten voor een C 711dn?
Een printer aansluiten en installeren hoeft niet zo frustrerend meer te zijn. Normaliter detecteert jouw Mac of windows laptop de printer binnen een minuut. Het snelst gaat dit met behulp van de relevante printersoftware. Dat kun je downloaden via de bijgeleverde CD van Oki. De printer drivers voor je C 711dn staan vermeld op de website van Oki. Op de downloadpagina download je daarnaast aanvullendeassistentie zoals een gebruiksaanwijzing, onderhoudstips en oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Wat moet ik doen bij storingen en error codes voor de C 711dn?
Een printerstoring is irritant en komt altijd op een verkeerd moment. Vaak komen er een foutcodes in beeld. Deze error-codes zijn op te vragen via de portalen van de verkoper. Ongemakkelijke OKI C711DN storingen zijn; reiniging, slechte verbinding met mobiele apparaten, printkop fout, geen wifi, vastgelopen papier, langzaam, wil niet printen, cartridgeprobleem, afdrukken kost veel inkt, slecht leesbare tekst.

Hoe kan ik de printer in het netwerk opnemen?
De tegenwoordige Oki printapparaten werken met draadloze (wireless) printopties via airprint (WiFi). Dat betekent dat je ook kunt afdrukken vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De C 711dn WiFi printer is dan via internet te benaderen. Bovendien kan je ook printen en scannen met een tablet (iPad) app of via de smartphone.

Hoe handig is een printer abonnement?
Tegenwoordig zijn er meerdere printermerken waar je een maandelijks inkt abonnement kunt nemen. Het printermerk stuurt automatisch elke 8 weken, om de zoveel maanden of wanneer het inktpatroon bijna leeg is een nieuwe goedkope toner. Met deze dienst kan je niet meer vergeten inkt te kopen en kun jij ervan op aan dat de printer het doet. Je kunt kiezen uit een aantal toner abonnementen. Van budget (15 prints per maand) tot wat duurdere contracten (honderden prints per maand).

Plaats een reactie