bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 039H 0288C001 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon 039H inkt toner? Via onze vergelijk-tool tref je de populairste inktaanbieders voor spotgoedkope toners. Artikel Canon 039H toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Canon. Verschillende aanbieders als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & replacedirect bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€205,50
Huismerk verkoopprijs€102,75
LeverancierCanon
ProductCanon 039H toner zwart hoge capaciteit
Productcode0288C001
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit25.000 prints
EAN-code4549292031492

Goedkoopste Canon 039H inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 0288C001 toner is 25.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Inktshop.nl & inktknaller.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon toners. Ze hebben over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Dikwijls beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij shops zoals Inktweb.nl en Staples.
 • Originele 0288C001 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €205,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a printen in concept) & kies een zuinig lettertype zoals Courier of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar de beste leveranciers waar je goedkope 0288C001 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon 039H toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Canon toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €226,05. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €205,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €102,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon 039H toner zwart hoge capaciteit originele inkt€205,50
Canon 039H toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€411,00
Canon 039H toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €102,75
Canon 039H toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €205,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 0288C001 tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Snel Canon 039H inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Belangrijk: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verkopen meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Coolblue, Fonq, Ebay, Blokker, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
canon-039h-0288c001-zwart-black-toner

Originele zwarte 0288C001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon 039H toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt irritante foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €205,50).

Canon 039H toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens imitatie inkt van derden. Het 0288C001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Canon 039H huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze zwart inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht vind je bekende toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Check of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende inktproblemen bij de Canon 039H inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een Canon 039H toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Canon 039H bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €169,83 excl. btw (wat neerkomt op €205,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €411,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 0288C001 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €102,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuwe toner weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Canon 039H toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 0288C001 alternatief aanschaffen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de Canon 039H toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend bekijk je of de nieuwe Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie