bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 046 1250C002 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon 046 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met geschikte leveranciers voor extra goedkope toners. Het product Canon 046 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor al jouw basic zwart-wit printjes. Denk dan aan originele patronen van Canon. Diverse winkels zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl en Inktwereld.nl verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€61,25
Huismerk prijs€30,63
LeverancierCanon
ProductCanon 046 toner zwart
Seriecode1250C002
Officiële kleurzwart
Intensiteit2.200 prints
EAN4549292073904

Goedkoopste Canon 046 inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de 1250C002 toner is 2.200 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. printershop en Alleeninkt.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hebben zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via webshops zoals Inkt.nl & printerinktshop.nl.
 • Originele 1250C002 inkt toners koop je online vanaf €61,25.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan eco-stand) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Calibri.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar erkende leveranciers waar je voordelig en snel 1250C002 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon 046 toner zwart vergelijken
Canon toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €67,38. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €61,25. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €30,63. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon 046 toner zwart originele inkt€61,25
Canon 046 toner zwart multipack (merk toners)€122,50
Canon 046 toner zwart huismerk inkt * €30,63
Canon 046 toner zwart huismerk duopack * €61,25
Tabel met de geschatte prijzen van de 1250C002 tonercartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Meteen Canon 046 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorwinkels. Ons advies: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Fonq, Coolblue, Blokker, Bol.com, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-046-1250c002-zwart-black-toner

Originele zwarte 1250C002 inkt van Canon bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon 046 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €61,25).

Canon 046 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 1250C002 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon 046 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht zie je alledaagse inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het plasticje verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De toners zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, klik de toner uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende issues in relatie tot Canon 046 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Canon 046 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Canon 046 met kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €50,62 excl. btw (wat neerkomt op €61,25 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €122,50. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 1250C002 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €30,63) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een nieuwe toner niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is het Canon 046 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 1250C002 alternatief selecteren is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. Het tarief is gunstiger en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is uitstekend. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je meestal zelf verhelpen.

Kan ik ook zelf de Canon 046 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Voor deze handeling werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste achterhaal je of de nagevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie