bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 046H 1254C002 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon 046H inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de beste inktshops voor verrassend goedkope toners. De Canon 046H toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van Canon. Veel printshops zoals bijvoorbeeld Office Centre en 123inkt leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€100,25
Huismerk prijs€50,13
LeverancierCanon
ProductCanon 046H toner zwart hoge capaciteit
Productnummer1254C002
Kleur omschrijvingzwart
Printvermogen6.300 prints
EAN-code4549292074055

Goedkoopste Canon 046H inkt bestellen juni 2024

De capaciteit van de 1254C002 toner is 6.300 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. 112supplies & Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze hanteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voeren ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij shops als Inktshop.nl of Office Centre.
 • Originele 1254C002 inkt toners zijn te bestellen v.a. €100,25.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld lage kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via deze site check je de meest bekende verkooppunten waar je zonder gedoe 1254C002 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon 046H toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Canon toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €110,28. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €100,25. De meest gunstige optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €50,13. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon 046H toner zwart hoge capaciteit originele inkt€100,25
Canon 046H toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€200,50
Canon 046H toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €50,13
Canon 046H toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €100,25
Overzicht met prijzen van de 1254C002 tonercartridge (black) in juni 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gemakkelijk Canon 046H inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij boekenwinkels. Ons advies: bestel bij een internet printshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Ebay, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
canon-046h-1254c002-zwart-black-toner

Originele zwarte 1254C002 inkt van Canon bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon 046H toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt hinderlijke storing en meldingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €100,25).

Canon 046H toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derden. Het 1254C002 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon 046H huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel tref je alledaagse issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de toner schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende toner-problemen aangaande Canon 046H inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de Canon 046H toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Canon 046H met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €82,85 excl. btw (dat betekent €100,25 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking bestelt moet je denken aan €200,50. Door te printen met een huismerk toner met de code 1254C002 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €50,13) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en check of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Canon 046H toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 1254C002 alternatief gebruiken is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De aanschafprijs is goedkoper en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter gemakkelijk verhelpen.

Kan ik ook zelf de Canon 046H toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Verder kan je het product in elkaar zetten. Achteraf bekijk je of de bijgevulde Canon inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie