bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 707 BK 9424A004AA zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Canon 707 BK inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je geschikte shops voor goedkope toners. Het artikel Canon 707 BK toner zwart met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Canon. Meer en meer inktaanbieders als bijv. Vikingdirect.nl en printershop bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€64,50
Huismerk verkoopprijs€32,25
MerkCanon
ArtikelCanon 707 BK toner zwart
Productnummer9424A004AA
Kleurcodezwart
Printomvang2.500 prints
EAN-nummer4960999270470

Goedkoopste Canon 707 BK inkt kopen juli 2024

De capaciteit van de 9424A004AA toner is 2.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers & Printabout.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Canon toners. Ze bieden duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via winkels als inktcartridge store en Vikingdirect.nl.
 • Originele 9424A004AA inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €64,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alsdraft mode) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Calibri.
 • Via ons platform vind je de directe links naar betrouwbare webwinkels waar je moeiteloos 9424A004AA toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon 707 BK toner zwart vergelijken
Canon toners zijn niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €70,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €64,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €32,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon 707 BK toner zwart originele inkt€64,50
Canon 707 BK toner zwart multipack (merk toners)€129,00
Canon 707 BK toner zwart huismerk inkt * €32,25
Canon 707 BK toner zwart huismerk duopack * €64,50
Overzicht met prijzen van de 9424A004AA tonercartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Gemakkelijk Canon 707 BK inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren vaak een goed huismerk.

 • Retailers: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Amazon, Ebay, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktshops als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
canon-707-bk-9424a004aa-zwart-black-toner

Originele zwarte 9424A004AA inkt van Canon kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon 707 BK toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €64,50).

Canon 707 BK toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derden. Het 9424A004AA huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon 707 BK huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel zie je de meest gangbare toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt soms voor bij klooninkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare afdrukproblemen m.b.t. Canon 707 BK inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon 707 BK toner zwart toner?
De prijs van een Canon 707 BK met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €53,31 excl. de btw (€64,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert moet je denken aan €129,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 9424A004AA ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €32,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon het niet doet. Dit los je als volgt op: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop.

Is een Canon 707 BK toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 9424A004AA alternatief bestellen is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper dan originele inktpatronen. De prijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal eenvoudig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon 707 BK toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor dit karwei koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Dan kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als laatste probeer je of de budget Canon inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie