bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 732Y 6260B002 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon 732Y inkt toner? Op deze website vergelijk je geschikte winkels voor betaalbare toners. Deze Canon 732Y toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Canon. Flink wat leveranciers als Inktdiscount.nl of Officesavers bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€158,50
Huismerk tarieven€79,25
MerkCanon
TypeCanon 732Y toner geel
Serienummer6260B002
Kleurcodegeel
Capaciteit6.400 prints
EAN-nummer4960999909073

Goedkoopste Canon 732Y inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 6260B002 toner is 6.400 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. 123inkt of printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Canon toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Doorgaans bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij shops als coolblue.nl of Office Centre.
 • Originele 6260B002 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €158,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. draft mode) & overweeg een lettertype als Century Gothic of Brush Script.
 • Via deze site check je geschikte verkooppunten waar je eenvoudig 6260B002 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon 732Y toner geel vergelijken
Canon toners hebben een prijskaartje. Dit model gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €174,35. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €158,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €79,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon 732Y toner geel originele inkt€158,50
Canon 732Y toner geel multipack (merk toners)€317,00
Canon 732Y toner geel huismerk inkt * €79,25
Canon 732Y toner geel huismerk duopack * €158,50
Prijsoverzicht van de 6260B002 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Direkt Canon 732Y inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij boekhandels. Ons advies: ga naar een internet printshop. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en voeren vaak een goed huismerk.

 • Retailers: Bruna, Handyman, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Amazon, Fonq, Blokker, Bol.com, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktaanbieders als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-732y-6260b002-geel-yellow-toner

Originele gele 6260B002 inkt van Canon bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon 732Y toner geel originele gele toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €158,50).

Canon 732Y toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 6260B002 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Canon 732Y huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Canon geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder check je de meest voorkomende printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Voer een toners check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle toners en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
Bekende printproblemen bij de Canon 732Y inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de Canon 732Y toner geel toner?
De kostprijs van een Canon 732Y met de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €130,99 excl. de btw (dat betekent €158,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €317,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 6260B002 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €79,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je de beschermingstape verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en onderzoek de printkop.

Is het Canon 732Y toner geel huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 6260B002 alternatief proberen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. Het tarief is aantrekkelijker en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Een aandachtspunt is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon 732Y toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen gebruik je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 spuit je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Nu mag je het product met elkaar verbinden. Aansluitend bekijk je of de nagevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie