bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 16 BK 1069B002AA zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon C-EXV 16 BK inkt toner? Op deze website vind je goede inktaanbieders voor spotgoedkope toners. Artikel Canon C-EXV 16 BK toner zwart met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van Canon. Heel wat verkooppunten zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Inktwereld.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€74,50
Huismerk tarieven€37,25
LeverancierCanon
ArtikelCanon C-EXV 16 BK toner zwart
Productnummer1069B002AA
Kleurcodezwart
Capaciteit27.000 prints
EAN-nummer4960999352060

Goedkoopste Canon C-EXV 16 BK inkt kopen juni 2024

De capaciteit van de 1069B002AA toner is 27.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl & Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon toners. Ze verkopen een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij leveranciers zoals Easy-ink of Vikingdirect.nl.
 • Originele 1069B002AA inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €74,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan snel printen) en overweeg een lettertype als Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je erkende shops waar je zonder gedoe 1069B002AA toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon C-EXV 16 BK toner zwart vergelijken
Canon toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €81,95. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €74,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €37,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon C-EXV 16 BK toner zwart originele inkt€74,50
Canon C-EXV 16 BK toner zwart multipack (merk toners)€149,00
Canon C-EXV 16 BK toner zwart huismerk inkt * €37,25
Canon C-EXV 16 BK toner zwart huismerk duopack * €74,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 1069B002AA tonercartridge (black) in juni 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon C-EXV 16 BK inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als in de winkel in de buurt. Onze tip: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
 • Bekende webshops als Coolblue, Ebay, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
canon-c-exv-16-bk-1069b002aa-zwart-black-toner

Originele zwarte 1069B002AA inkt van Canon bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon C-EXV 16 BK toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €74,50).

Canon C-EXV 16 BK toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het 1069B002AA huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon C EXV 16 BK huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je te maken krijgt met storingen en foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Canon geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht vind je algemene problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit zien we vaak bij huismerken. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Check of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak de toner schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare problemen bij de Canon C-EXV 16 BK inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Canon C-EXV 16 BK toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Canon C-EXV 16 BK met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €61,57 excl. de btw (dus €74,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €149,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 1069B002AA ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €37,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het kapje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Canon C-EXV 16 BK toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 1069B002AA alternatief nemen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inkt. Het tarief is lager en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je veelal snel oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon C-EXV 16 BK toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als laatste mag je het product in elkaar zetten. Nadien achterhaal je of de nieuwe Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie