bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 2 Y 4238A002 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Canon C-EXV 2 Y inkt toner? Op deze webpagina vind je erkende printshops voor spotgoedkope toners. De Canon C-EXV 2 Y toner geel met de kleur geel (yellow) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Canon. Flink wat webshops zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl of Easy-ink bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€142,50
Huismerk tarieven€71,25
LeverancierCanon
SoortCanon C-EXV 2 Y toner geel
Artikelnummer4238A002
Kleurgeel
Capaciteit20.000 prints
EAN4960999850658

Goedkoopste Canon C-EXV 2 Y inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 4238A002 toner is 20.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt of Alleeninkt.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Canon toners. Ze bieden een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij webshops als Inktwereld.nl en Handyman.nl.
 • Originele 4238A002 inkt toners kosten je ongeveer €142,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan conceptmodus) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de beste inktshops waar je goedkoop en eenvoudig 4238A002 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon C-EXV 2 Y toner geel vergelijken
Canon toners zijn niet goedkoop. Dit model gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €156,75. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €142,50. De gunstige optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €71,25. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon C-EXV 2 Y toner geel originele inkt€142,50
Canon C-EXV 2 Y toner geel multipack (merk toners)€285,00
Canon C-EXV 2 Y toner geel huismerk inkt * €71,25
Canon C-EXV 2 Y toner geel huismerk duopack * €142,50
Overzicht met prijzen van de 4238A002 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Gemakkelijk Canon C-EXV 2 Y inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Action, Bruna, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Blokker, Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwebshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-c-exv-2-y-4238a002-geel-yellow-toner

Originele gele 4238A002 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon C-EXV 2 Y toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €142,50).

Canon C-EXV 2 Y toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derden. Het 4238A002 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon C EXV 2 Y huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht bekijk je veel voorkomende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het lipje weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de afdruktaak af, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende toner-problemen met de Canon C-EXV 2 Y inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de Canon C-EXV 2 Y toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Canon C-EXV 2 Y met de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €117,77 excl. btw (dus €142,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 4238A002 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €71,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Canon C-EXV 2 Y toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 4238A002 alternatief selecteren is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De verkoopprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van foutcodes. Zulke storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Hoe kan ik snel de Canon C-EXV 2 Y toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Voorts injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kun jij het artikel opnieuw assembleren. Tenslotte achterhaal je of de gekloonde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie