bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 33 BK 2785B002 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Canon C-EXV 33 BK inkt toner? Op deze website vergelijk je de betrouwbaarste printshops voor extra voordelige toners. Het product Canon C-EXV 33 BK toner zwart met kleur zwart (black) is relevant voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Canon. Velerlei winkels zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & Inktwereld.nl verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€34,25
Huismerk prijzen€17,13
LeverancierCanon
TypeCanon C-EXV 33 BK toner zwart
Serienummer2785B002
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit14.600 prints
EAN-nummer4960999655567

Goedkoopste Canon C-EXV 33 BK inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de 2785B002 toner is 14.600 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je koopt het financieel interessanter dan in de winkel. 123inkt en Paradigit zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze bieden duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via leveranciers als bol.com en Inktbaas.nl.
 • Originele 2785B002 inkt toners zijn te bestellen v.a. €34,25.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) en probeer lettertypes zoals Ecofont of Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl check je bekende aanbieders waar je probleemloos en snel 2785B002 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon C-EXV 33 BK toner zwart vergelijken
Canon toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €37,68. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €34,25. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €17,13. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon C-EXV 33 BK toner zwart originele inkt€34,25
Canon C-EXV 33 BK toner zwart multipack (merk toners)€68,50
Canon C-EXV 33 BK toner zwart huismerk inkt * €17,13
Canon C-EXV 33 BK toner zwart huismerk duopack * €34,25
Tabel met de geschatte prijzen van de 2785B002 tonercartridge (black) in juli 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon C-EXV 33 BK inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Expert, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Ebay, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-c-exv-33-bk-2785b002-zwart-black-toner

Originele zwarte 2785B002 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon C-EXV 33 BK toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je voorkomt storende foutcodes. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €34,25).

Canon C-EXV 33 BK toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het 2785B002 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon C EXV 33 BK huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Canon geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder check je de meest gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het beschermkapje los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende problemen m.b.t. Canon C-EXV 33 BK inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Canon C-EXV 33 BK toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Canon C-EXV 33 BK met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €28,31 excl. de btw (wat neerkomt op €34,25 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je ongeveer €68,50. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 2785B002 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €17,13) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het plakkertje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop.

Is het Canon C-EXV 33 BK toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 2785B002 alternatief kiezen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De kostprijs is interessanter en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal snel herstellen.

Kan ik ook zelf de Canon C-EXV 33 BK toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het product met elkaar verbinden. Als laatste controleer je of de budget Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie