bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 21 0455B002 geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Canon C-EXV 21 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met toonaangevende inktshops voor extra goedkope toners. Het patroon Canon C-EXV 21 toner geel met de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Canon. Meerdere verkopers als o.a. Inktdiscount.nl en Inktshop.nl hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€82,50
Huismerk prijs€41,25
FabrikantCanon
ProductCanon C-EXV 21 toner geel
Serienummer0455B002
Kleurgeel
Printomvang14.000 prints
EAN4960999402833

Goedkoopste Canon C-EXV 21 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 0455B002 toner is 14.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl & Inkt-bestellen.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Canon toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Doorgaans beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via shops als Sneltoner.nl en Office Centre.
 • Originele 0455B002 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €82,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. eco-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via onze website check je de meest bekende webwinkels waar je de beste 0455B002 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon C-EXV 21 toner geel vergelijken
Canon toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €90,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €82,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €41,25. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon C-EXV 21 toner geel originele inkt€82,50
Canon C-EXV 21 toner geel multipack (merk toners)€165,00
Canon C-EXV 21 toner geel huismerk inkt * €41,25
Canon C-EXV 21 toner geel huismerk duopack * €82,50
Geschatte prijzen van de 0455B002 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Meteen Canon C-EXV 21 inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij computerzaken. Kooptip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en faciliteren tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Handyman, Bruna, Hema, Media Markt, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Fonq, Blokker, Wehkamp, Amazon, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwebshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
canon-c-exv-21-0455b002-geel-yellow-toner

Originele gele 0455B002 inkt van Canon kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon C-EXV 21 toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden vervaardigd door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €82,50).

Canon C-EXV 21 toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 0455B002 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon C EXV 21 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze geel inkt van Canon vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bekijk je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het stukje tape verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Algemene problemen in relatie tot Canon C-EXV 21 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de Canon C-EXV 21 toner geel toner?
De prijs van een Canon C-EXV 21 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is om en nabij de €68,18 excl. btw (dat is €82,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €165,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 0455B002 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €41,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Canon C-EXV 21 toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 0455B002 alternatief inkopen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper vergeleken met originele inkt. De kostprijs is voordeliger en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Deze kan je meestal zelf oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon C-EXV 21 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Nu injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je alles opnieuw assembleren. Nadien probeer je of de bijgevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie