bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon cartridge G 1513A003 magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon cartridge G inkt toner? Op deze pagina vergelijk je toonaangevende webshops voor extra goedkope toners. Het product Canon cartridge G toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Denk dan aan originele patronen van Canon. Veel verkopers als bijv. Paradigit of Easy-ink leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€92,50
Huismerk verkoopprijs€46,25
FabrikantCanon
SoortCanon cartridge G toner magenta
Serienummer1513A003
Kleurenmagenta
Printcapaciteit8.500 prints
EAN4960999820156

Goedkoopste Canon cartridge G inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 1513A003 toner is 8.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl & printerinktshop.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij leveranciers als 123inkt of Inktbaas.nl.
 • Originele 1513A003 inkt toners zijn te bestellen v.a. €92,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Brush Script.
 • Via ons platform check je geschikte bedrijven waar je voordelig en snel 1513A003 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon cartridge G toner magenta vergelijken
Canon toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €101,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €92,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €46,25. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon cartridge G toner magenta originele inkt€92,50
Canon cartridge G toner magenta multipack (merk toners)€185,00
Canon cartridge G toner magenta huismerk inkt * €46,25
Canon cartridge G toner magenta huismerk duopack * €92,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 1513A003 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon cartridge G inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij boekhandels. Ons advies: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en verkopen doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Action, Albert Heijn, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Blokker, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktaanbieders als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
canon-cartridge-g-1513a003-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 1513A003 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon cartridge G toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Canon en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €92,50).

Canon cartridge G toner magenta huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het 1513A003 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon cartridge G huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De printkwaliteit is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de magenta inkt van Canon verwisseld maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel zie je gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Gebeurt vaak bij klooninkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, verwijder snel alle toners en maak de houder schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare toner-problemen met betrekking tot Canon cartridge G inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon cartridge G toner magenta toner?
De kostprijs van een Canon cartridge G met de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €76,45 excl. btw (dus €92,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €185,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 1513A003 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €46,25) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het lipje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Canon cartridge G toner magenta huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 1513A003 alternatief bestellen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans gemakkelijk oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon cartridge G toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna injecteer je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kun je alles weer opnieuw vastklikken. Ter controle controleer je of de bijgevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie