bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon EP 87C 7432A003 cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste Canon EP-87C inkt toner? Op deze website tref je toonaangevende printwinkels voor goedkope toners. De Canon EP-87C toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Canon. Diverse winkels als o.a. Alleeninkt.nl en 123inkt verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€82,50
Huismerk tarief€41,25
FabrikantCanon
ArtikelCanon EP-87C toner cyaan
Productcode7432A003
Kleurencyaan
Printvermogen4.000 prints
EAN-code4960999183589

Goedkoopste Canon EP-87C inkt bestellen juli 2024

De capaciteit van de 7432A003 toner is 4.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan financieel interessanter dan in een lokale shop. Go4inkt & printerinktshop.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Canon toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Standaard bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij verkooppunten zoals bol.com of Printabout.nl.
 • Originele 7432A003 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €82,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via dit portaal check je gespecialiseerde verkopers waar je moeiteloos 7432A003 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon EP-87C toner cyaan vergelijken
Canon toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €90,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €82,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €41,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon EP-87C toner cyaan originele inkt€82,50
Canon EP-87C toner cyaan multipack (merk toners)€165,00
Canon EP-87C toner cyaan huismerk inkt * €41,25
Canon EP-87C toner cyaan huismerk duopack * €82,50
Geschatte prijzen van de 7432A003 tonercartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Snel Canon EP-87C inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Hema, Handyman, Action, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Fonq, Amazon, Coolblue, Bol.com, Ebay, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwebwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
canon-ep-87c-7432a003-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 7432A003 inkt van Canon kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon EP-87C toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €82,50).

Canon EP-87C toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het 7432A003 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon EP 87C huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het lipje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende toners en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare issues m.b.t. Canon EP-87C inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de Canon EP-87C toner cyaan toner?
De gemiddelde kostprijs van de Canon EP-87C met de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €68,18 excl. btw (wat neerkomt op €82,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €165,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 7432A003 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €41,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon weigert. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Canon EP-87C toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 7432A003 alternatief kiezen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper dan originele producten. De prijs is gunstiger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je normaal gesproken zelfstandig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Canon EP-87C toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling neem je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het inktpatroon. Nu mag je het product terugzetten in originele staat. Nadien bekijk je of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie