bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Develop TN 221Y A8K32D0 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Develop TN-221Y (A8K32D0) inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met geschikte shops voor goedkope toners. Het patroon Develop TN-221Y (A8K32D0) toner geel met de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Develop. Velerlei aanbieders zoals Totaalinkt.shop of Inktwereld.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€74,50
Huismerk prijzen€37,25
LeverancierDevelop
ArtikelDevelop TN-221Y (A8K32D0) toner geel
SeriecodeA8K32D0
Kleurcodegeel
Printvermogen25.000 prints
EAN-code4053768188707

Goedkoopste Develop TN-221Y (A8K32D0) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de A8K32D0 toner is 25.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl & Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Develop toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij verkopers zoals 123inkt & printerinktshop.nl.
 • Originele A8K32D0 inkt toners haal je in huis vanaf €74,50.
 • Develop imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de meest bekende shops waar je de beste A8K32D0 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Develop TN-221Y (A8K32D0) toner geel vergelijken
Develop toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €81,95. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €74,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €37,25. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Develop TN-221Y (A8K32D0) toner geel originele inkt€74,50
Develop TN-221Y (A8K32D0) toner geel multipack (merk toners)€149,00
Develop TN-221Y (A8K32D0) toner geel huismerk inkt * €37,25
Develop TN-221Y (A8K32D0) toner geel huismerk duopack * €74,50
Tabel met prijzen voor de A8K32D0 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Develop kopen?

Gemakkelijk Develop TN-221Y (A8K32D0) inkt kopen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij computerzaken. Ons advies: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en leveren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Bruna, Action, Handyman, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Bol.com, Fonq, Coolblue, Blokker, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktaanbieders als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
develop-tn-221y-a8k32d0-geel-yellow-toner

Originele gele A8K32D0 inkt van Develop bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Develop TN-221Y (A8K32D0) toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Develop en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met frustrerende storing en meldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Develop zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €74,50).

Develop TN-221Y (A8K32D0) toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het A8K32D0 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Develop TN 221Y A8K32D0 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Develop verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel tref je de meest voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij huismerk-toners. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Achterhaal of je het beschermkapje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
De toners zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, onttrek de toner en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende toner-problemen bij de Develop TN-221Y (A8K32D0) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een Develop TN-221Y (A8K32D0) toner geel toner?
De adviesprijs van de Develop TN-221Y (A8K32D0) bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €61,57 excl. btw (€74,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €149,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer A8K32D0 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €37,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het Develop TN-221Y (A8K32D0) toner geel huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk A8K32D0 alternatief inkopen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is interessanter en deze toners bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Kan ik de Develop TN-221Y (A8K32D0) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Develop inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kan je het product terugzetten in originele staat. Als afronding achterhaal je of de nagevulde Develop inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie